Legendaarisen poliisipelin tekijä palaa uuden pelin merkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

Legendaarisen poliisipelin tekijä palaa uuden pelin merkeissä

17.07.2013 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0

Legendaarisen Sierra On-linen seikkailupelisarjan Police Questin luoja Jim Walls on palannut uuden pelin merkeissä, jolle haetaan parhaillaan yleisörahoitusta Kickstarter-kampanjalla. Precinct-peli on pelihahmon silmistä kuvattu seikkailupeli, jossa ohjataan Maxwell Jones nimistä poliisialokasta. Pelin tapahtumat sijoittuvat rikosten ja korruption riivamaan Fraser Canyonin kaupunkiin Kaliforniassa. Sen on tarkoitus ilmestyä pc:lle ja Macille.

Tekijöiden mukaan pelin on tarkoitus yhdistää Sierran pelien kaltaista seikkailua moderniin videopeliteknologiaan. Kickstarter-kampanjalla haetaan 500 000 dollarin rahoitusta. Pelin tuottajana toimii niin ikään Wallsin tavoin Sierra On-line -veteraani Robert Lindsley.

Walls on entinen Kalifornian maantiepoliisi, joka ryhtyi pelisuunnittelijaksi tavattuaan Sierra On-linen perustajan Ken Williamsin, joka pyysi tätä kehittämään todenmukaisen seikkailupelin poliiseista. Walls suunnitteli Sierralla suosittua Police Quest -sarjaa.

Katso alta Precinctin Kickstarter-video, jossa myös käydään hieman läpi Police Questin ja Sierran historiaa sekä esitellään itse Precinctin ideaa.

Lähde: Kickstarter

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja