Legendaarisen Quaken henkeen tehty Dusk varhaisjulkaistaan tammikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Legendaarisen Quaken henkeen tehty Dusk varhaisjulkaistaan tammikuussa

30.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Takaisin 90-luvulle vievä räiskintäpeli Dusk on siirtymässä virallisesti early accessiin. Pelin varhaisjulkaisu on päivätty nyt tammikuun 11. päivälle, vaikkakaan sen pelaamista ei tarvitse kyllä odottaa edes niinkään pitkään.

Jo nyt Duskin ennakkotilaajille tarjotaan mahdollisuus hypätä mukaan pelin kahteen ensimmäiseen episodiin, joista jälkimmäinen valmistui aivan hiljattain. Päälle mukaan heitetään myös kaksi loputtomasti jatkuvaa areenakenttää sekä pääsy sen verkkopelin beta-testiin.

Julkaisija New Blood Interactiven mukaan Duskin siirtyminen early accessiin on enemmän muodollisuus kuin mitään muuta. Peliä ryhdyttiin tarjoamaan alunperin pelkkien ennakkotilausten kautta, sillä sen uskottiin valmistuvan nopeammalla aikataululla kuin mitä lopulta pääsi käymään. Muutamaa kuukautta kauempaa early access -vaiheenkaan ei ole kuitenkaan määrä kestää. Kaiken kaikkiaan Duskista olisi tarkoitus muodostua kolmen episodin mittainen.

Sekä nyt että tulevaisuudessa Duskin on määrä kustantaa 20 euroa.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Jaahans, jäi E2:n julkaisu huomaamatta. Ennen joulukuuta mukaan lähteneille tarjottiin myös erikoisversion sarjakuva ja mainio soundtrack kiitokseksi, sirpeillä vaan heiluen sit.

Nostoja