Legendaarisen roolipelisarjan Minecraft-haastaja saapuu länsimaihin

Hyvin Minecraft-henkinen Dragon Quest Builders saadaan vielä länteekin asti. Olisiko sen jälkeen sitten Dragon Quest XI:n vuoro? Jookos?

27.5.2016 22:30

Aiemmin tällä viikolla jo täyden 30 vuoden ikään yltänyt Dragon Quest -sarja on palaamassa seuraavan kerran länteen tuoreella Dragon Quest Builders -sivuosallaan. Japanissa jo aiemmin tammikuussa nähty peli ottaa haltuunsa sekä Euroopan että Amerikan lokakuussa, jolloin se saadaan englanniksi niin PlayStation 4:lle kuin Vitallekin.

Tarjonnaltaan Dragon Quest Builders on varsin erikoinen Dragon Quest -tekele. Peli ottaa paljon mallia nimittäin Minecraftilta tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden niin kaivella kuin rakennellakin pelimaailmassa aikalailla oman mielen mukaan. Kaikkea tätä on höystetty tietysti kuitenkin myös tutuilla Dragon Quest -elementeillä, kuten sympaattisilla hirviöillä, ja löytyypä pelistä oma sarjalle tyypillinen fantasiatarinakin selvitettäväksi.

Square Enixin mukaan Dragon Quest Buildersia tullaan myymään Euroopassa PlayStation 4:llä sekä fyysisessä että ladattavassa kuosissa, kun taas Vita-versiosta päästään nauttimaan vain latausmuodossa.

Ohessa pelin ensimmäinen länsimainen traileri.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa