Legendan paluu: Kid Icarus Wiille? / Uutiset / pelaaja.fi

Legendan paluu: Kid Icarus Wiille?

21.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
33

Gamecuben Rogue Leader ja PS3:n Lair -peleistä tuttu pelitalo Factor 5 työstää vahvistetusti peliä Wiille. Vaikka toistaiseksi projektista ei ole paljastettu edes nimeä, Factor 5:n arvellaan työstävän uutta Kid Icarus -peliä Wiille.

Kid Icaruksen päähahmo Pit on mukana tulevassa Super Smash Bros. Brawlissa. Tämä ei kuitenkaan vielä tarkoita mitään, sillä kyseisessä pelisarjassa on useita muitakin Nintendon klassisia hahmoja sekä menneiltä, että nykyisiltä vuosilta.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

Vaikuttaa mielenkiintoiselta.
Toivottavasti saavat jotain aikaan.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Mutta jos F5 tekee "pelkän" lentelypelin, itken. Tästä kun saisi oikeasti jopa kunnon tarinan ja seikkailun, niin pelkkä lentely tuntuu hyvän mahdollisuuden ja Pitin potentiaalin pois heittämiseltä. Ei alkuperäinenkään Kid Icarus ollut lentelypeli.
Toivo elää...

Käyttäjän P3tEr kuva
P3tEr

Toivotaan vain, ettei tästä tule Lairin kaltaista katastrofia. Aika näyttää...

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Wiille kun ilmestyy peli Sadness,niin on aika tullut se hommata. Muutoin ei nämä tällaiset uutisessa mainitut pahemmin kiinnosta.

http://www.cubed3.com/media/2007/April/jb/sad1.jpg

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Factor 5:llä on minusta vähän liian lyhyt historia ilman heidän päätekijöitään. Turricanen jälkeen on ollut enemmän taikka vähemmän alamäkeä pelien saralla. Tai sitten tuo lentely genre ei vain iske itseeni ;).

Siinä mielessä hyvä tiimi, että visuaalisella puolella vedetään koneesta, kun koneesta tehot irti ja pelimekaniikka on hiottu hyväksi (paitsi lair). Mutta Icaruksen tapainen legenda kuuluisi mennä Nintendon Tokion studiolle taikka Retrolle.

Niin ja Himopelaaja Sadness peli tuskin on edes vielä tekeillä. Nibris taikka sen julkaisija ei ole hommannut lisenssejä Nintendolta, joten heillä ei taida olla edes kehitystyökaluja :D. Kaiken lisäksi heillä on ollut DS-pelikin tekeillä yli 3 vuotta, josta olemme nähnyt vain kämäsen tec-demon, joten en pistäisi turhaa uskoa Sadnessin saapumiselle.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

En mä hirveästi vielä odottelekaan,mutta ilmoitelin vain että tämä kiinnostaa Wiin peleissä tällä hetkellä eniten jossei sitten joku peli yllätä nurkantakaa totaalisesti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nintendo yrittää myydä nostalgialla kun wiin tehot ei muuhun anna mahdollisuutta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nintendo Wii saa oman Lairin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mikä ihme...Koskaan kuullu mtn tosta..
Legendaarinen peli :?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Legendan paluu", onko joku kuullut tästä ennen Brawlia??

Nostoja