Lego-sarjan Taru sormusten herrasta -pelit palasivat myyntiin yli vuoden mittaisen katoamistempun jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Lego-sarjan Taru sormusten herrasta -pelit palasivat myyntiin yli vuoden mittaisen katoamistempun jälkeen

29.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Lego, Lord of the Rings, Lego: Lord of the Rings, The Hobbit, lego: The Hobbit, Steam, Warner Bros., TT Games, Taru sormusten herrasta

Reilun vuoden ajan kadoksissa olleet pelit Lego Lord of the Rings ja Lego The Hobbit ovat tehneet paluun Steamin pelitarjontaan. Molemmat ovat ostettavissa jälleen kerran pc:lle 20 euron hintaan, kun taas konsoliversiot näyttävät olevan yhä hukassa.

Pelit poistuivat myynnistä tammikuussa 2019 heti vuoden vaihduttua, mikä viittasi vahvasti siihen, että taustalla oli jonkinlainen lisenssointisyy.  Molemmat peleistä pohjautuivat julkaisija Warner Brosin omiin elokuviin, mutta luonnollisestikaan se ei hallitse Taru sormusten herran ja Hobitin lisenssejä.

Lego Lord of the Rings on alkujaan peräisin vuodelta 2012, kun taas Lego The Hobbit seurasi perässä vuonna 2014. Jälkimmäinen jäi aikoinaan harmittavaksi peliksi siinä, ettei se kata koko Hobitti-elokuvatrilogiaa, vaan vain kaksi ensimmäistä elokuvaa.

Lähde: Steam (1), (2), Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Lego lotr oli hauska peli kaikin puolin, vaikka legopelien perusidea ei muuttunut yhtään. Hobitti taas jäi lähinnä harmittamaan juuri tuon mainitun lopun jäätyä kokonaan pois.

On muuten ihme että pelit ylipäätään palasivat myyntiin. Ea:n tekemiä lotr ja Potteripelejä tuski ikinä nähdään latauspalveluissa, mikä on valtava vääryys.