Lego Star Wars: The Skywalker Saga sai räjähtävän lähdön – kauppa käy nopeammin kuin yhdelläkään aiemmalla Lego-pelillä / Uutiset / pelaaja.fi

Lego Star Wars: The Skywalker Saga sai räjähtävän lähdön – kauppa käy nopeammin kuin yhdelläkään aiemmalla Lego-pelillä

22.04.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Lego Star Wars: The Skywalker Saga, The Skywalker Saga, myynti, Lego, Warner Bros., Crunch

Lego Star Wars: The Skywalker Saga on löytänyt tiensä reilun 3,2 miljoonan pelaajan käsiin, Warner Bros. ja TT Games ovat ilmoittaneet.

Peli on saavuttanut myyntirajapyykin kahdessa viikossa, minkä myötä sen julkaisu on ollut tähän asti suurin Lego-pelien historiassa. Warner Brosin mukaan pelin julkaisumyynnit jättävät jälkeensä aiemmat Lego-pelit niin kaikilla alueilla kuin alustoilla, joille se on ilmestynyt.

The Skywalker Saga niputtaa ensimmäisenä Lego-pelinä yhteen ensimmäistä kertaa kaikki yhdeksän Tähtien sota -pääsarjan elokuvaa. Pelin julkaisua ehdittiin lykkäämään useampaan otteeseen ennen sen varsinaista saapumista. Tammikuussa Polygon-sivusto raportoi, että peliä on kehitetty raskaissa olosuhteissa, joissa kehitystoimia hankaloittivat niin vanhentuneet kehitystyökalut, tiukat aikataulut kuin raskaaseen crunch-työskentelytapaan nojannut työkulttuuri.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JussiJii kuva
JussiJii

Tämä peli tuli oikeastaan ostettua hype-päissään. Ekan episodin jälkeen jäi aika laimea maku suuhun. Paras anti ehkä elokuvien läpikäyminen leegomuodossa. Pelinä aika laimea.