Lego Super Mario päivättiin ja hinnoiteltiin – laajennusosiakin tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Lego Super Mario päivättiin ja hinnoiteltiin – laajennusosiakin tulossa

7.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Lego Super Mario, nintendo, Bowser’s Castle Boss Battle, Piranha Plant Power Slide

Legon ja Nintendon uusi yhteinen tuotehanke Lego Super Mario aloittaa seikkailunsa elokuun 1. päivä. Tuolloin maailman eri kolkissa saataville alkaa vähitellen tupsahdella niin sanottu aloituspaketti, jolle kertyy ainakin Legon virallisilla sivuilla hintaa 69,95 euroa.

Aloituspaketti koostuu interaktiivisen Mario-hahmon sekä Goomba- ja Bowser Jr. -figuurin ohella 231 rakennuspalasesta, joilla pääsee kokoamaan omia fyysisiä Super Mario -kenttiä. Ennakkotilaajille luvataan kaupan päälle noin 18 euron arvoista Monty Mole & Super Mushroom -laajennusta. Muita tulossa olevia laajennuksia ovat noin 30 euron suositushintaa kantava Piranha Plant Power Slide ja hinnaltaan noin sataan euroon kohoava Bowser’s Castle Boss Battle.

Vilauksen näihin kaikkiin saa tuoreella videolla, jossa Lego-suunnittelija Jonathan Bennink käy tuoteperheen tarjontaa läpi. Ikärajasuositukseksi Lego on antanut Lego Super Mariolle 6+.

Lähde: Lego (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ehkä nykylapset on ehdollistettu tähän, että lelut "leikkii" vähintään osaksi itsekseen mutta itse ainakin vieroksuun tällaisen ostamisessa lapselle.

Tässä ei ole juuri mitään, mitä ei voisi normaaleilla legoilla tehdä. Isoin ero on nuo typerät ääniefektit. Jokainen, jolla on omia lapsia, jotka osaavat leikkiä (ja sitä ne yleensä nimenomaan osaavat), tietää, että yksi leikin tärkeimpiä puolia on se oman maailman, äänien, puheiden ja muiden tekeminen itse ja leikkikaverin kanssa.

Ei siihen mitään akulla/paristoilla käyvää Mario-figuuria tarvitse.

Olen niin pettynyt tällaiseen.

Vielä se aiemminkin kirjoittamani esimerkki: lapseni sai lahjaksi kaksi erilaista dinosaurusta. Toinen isohko pehmolelu ja toinen tönkkö, jalkojen, käsien ja suun asennoissa vähän muokattava, ääni- ja valoefektein varustettu dino. Arvatkaa kumpi on jatkuvasti mukana leikeissä, jolla on monta erilaista roolia pahiksesta hyvikseen ja kumpi on jäänyt pölyttymään koristeeksi hyllylle? Välillä jossain leikissä käydään painamassa päätä, että kuuluu se "roaar" ja valot välähtelee, sitten jatketaan sitä oikeaa, kunnon leikkiä.

Käyttäjän masanen kuva
masanen

Ehkä minusta puuttuu se tavallinen "internet-negatiivisuus" kaikkea vastaan, mutta omat lapset ovat kovasti tätä vinkuneet ja myönnettävähän se on, että itseäkin kovasti kiinnostaa. :)

Laitoin jo ennakkotilausta vetämään Amazonin kautta.

Nostoja