TT Gamesin suosittu Lego-pelisarja on löytänyt jälleen yhden viihdeuniversumin valloitettavaksi. Julkaisija Warner Bros. vahvisti tänään, että se on aikeissa julkaista syksyllä Lego Marvel Super Heroes -pelin.

Lego Marvel Super Heroesissa pelaajien luvataan pääsevän aiempien Lego-pelien tapaan jälleen kymmenien tuttujen hahmojen puikkoihin. Pelin tarinassa Hämähäkkimies, Hulk, Wolverine ja muut vastaavat sankarit pyrkivät pelastamaan maailman Lokin ja Galactuksen ilkeilyiltä.

Vaikka Marvel-sarjakuviin pohjautuvia legoja on toki nähty jo pidemmänkin aikaa markkinoilla, on sarjakuvauniversumin päätyminen Warnerin julkaisemaan peliin jopa varsin mielenkiintoinen yhteensattuma. Onhan mediajätti kuitenkin Batmanista ja kumppaneista vastaavan DC Comicsin omistaja. Marvel puolestaan kuuluu nykyään vieläpä Warnerin pitkäikäiselle kilpailijalle, Disneylle.

Peli on tarkoitus julkaista niin 3DS:lle, DS:lle, pc:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Vita:lle kuin myös Wii U:lle.

Supersankaripelin ohella TT Games työstää parhaillaan myös Lego City: Undercoveria ja uuteen Legends of Chima -nimiseen Lego-pelisarjaan kuuluvaa käsikonsoliseikkailu Laval’s Journeya. Sarjasta on nähty jo myös osin TT:n kehittämä iOS-ajelupeli Speedorz. Sarjan on tarkoitus huipentua syksyllä julkaistavaan WB Games Montrealin kehittämään Legends of Chima: Online -ilmaisverkkopeliin.

Lähde: Warner Bros. Entertainment

Lisää luettavaa