Legon ja Jurassic Parkin kohtaaminen tapahtuu kesäkuun alkupuolella / Uutiset / pelaaja.fi

Legon ja Jurassic Parkin kohtaaminen tapahtuu kesäkuun alkupuolella

14.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Seuraava suurempi Lego-peli Lego Jurassic World julkaistaan 12. kesäkuuta, Warner Bros. on saanut vahvistettua uudella trailerilla. Päivämäärä on sama, jolloin uutuuselokuva Jurassic World saadaan myös elokuvateattereihin.

Jurassic World ei kuitenkaan ole ainut elokuva, johon Lego Jurassic World pohjustaa sisältönsä. Vanhan tutun palikkakäsittelyn ovat saaneet nimittäin myös kolme aiempaa Jurassic Park -elokuvaa.

Saapuessaan Lego Jurassic World julkaistaan muodossa jos toisessa niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, pc:lle, Vitalle ja 3DS:lle. Se ei ole kylläkään ainut Lego-peli, jonka Warner Bros. on aikeissa tuoda vielä kauppoihin tänä vuonna. Syksymmällä julkaisunsa ovat saamassa myös Lego Marvel's Avengers ja hieman Skylanders-tyyppinen Lego Dimensions.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tää tulee oleen hauska. Edellisen kerran Lego peliä pelasinkin joskus kymmenen vuotta sitten ja aiheena tais olla Star Wars.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä snaketus

Tää tulee oleen hauska. Edellisen kerran Lego peliä pelasinkin joskus kymmenen vuotta sitten ja aiheena tais olla Star Wars.

Meillä on kaikki :p, vanhin poika pelasi juuri aikanaan sw:tä ja sitten niitä muita ja nyt nuorimmainen poika tykkää pelata legohekoja vaikka on 10 v...tää menee taatusti ostoon. Nämä pelit ovat muuten ihan yllättävän hyviä "lastenpelejä" :p kokeiltu on.