Legot valloittavat Forza Horizon 4:n, kun State of Decay 2 vakavoituu lisätarinoilla / Uutiset / pelaaja.fi

Legot valloittavat Forza Horizon 4:n, kun State of Decay 2 vakavoituu lisätarinoilla

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Microsoft on paljastanut E3-messujen kunniaksi uudet lisäosat Forza Horizon 4:ään ja State of Decay 2:een. Forzan tapauksessa tarjolle on tulossa jotain hieman erikoisempaa, kun taas State of Decayn kanssa pysytään vakavana.

State of Decay 2:n laajennus on Heartland, joka julkaistiin saman tien julkistuksensa jälkeen noin kymmenellä eurolla. Se tarjoaa tarinavetoisemman zombiselviytymiskokemuksen, jossa valittavana on kaksi erilaista toisiinsa kytköksissä olevaa polkua.

Forza Horizon 4:ää odottaa 13. kesäkuuta vuorostaan Lego Speed Champions -lisäri. Siinä kaahaamaan päästään palikoista rakentuassa Lego Valleyssa, jossa tarjolla on muutama kulmikas ajoneuvokin. Lisäri kuuluu osaksi pelin Ultimate Editionia ja kausikorttia, mutta sen voi ostaa myös yksinään noin 20 eurolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Okei... Lego-lisäri kuulostaa ideana oudolta mutta kolmosen Hot Wheels oli kyllä todella virkistävä tapaus, joten en kyllä tyrmää etukäteen.

Voisihan tuon nelosen jo ostaakin kun on aika lailla kaikki itseä kiinnostava tullut jo kolmosesta ja sen lisäreistä tehtyä. Achievementsitkin offline-puolelta kaikki, jotka kiinnostaa ja jaksaa hankkia. Mitään "pelaa kaikki championshipit"-juttuja edes jaksa tehdä kun menee ikä ja terveys.

Nelonen kyllä näyttää uskomattoman hyvältä mitä olen kuvia ja videota nähnyt. Englanti sijaintina ei itseäni(kään) aluksi kiinnostanut mutta todella hienoltahan se on näyttänyt mitä olen peliä nähnyt.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Autoilijan näkökulma: ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa. Ihan niinkuin ei se Hot Wheels sekoilukaan edellisessä.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Kelpaa paremmin kuin hyvin tylsän fortune islandin jälkeen. Toivottavasti tässä on sitten myös tekemistä kunnolla. Fortunesta sai tehtyä kaiken alle 15 tunnissa.