Lehti: Microsoft havittelee Minecraft-kehittäjää jättisummalla / Uutiset / pelaaja.fi

Lehti: Microsoft havittelee Minecraft-kehittäjää jättisummalla

10.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Microsoft neuvottelee paraikaa ruotsalaisen Mojang AB -studion ostamisesta, Wall Street Journal -julkaisu kertoo.

Wall Street Journalin mukaan Microsoft olisi ostamassa Minecraft-hittipelin kehittäneen studion jopa yli 2 miljardin dollarin kauppahinnalla. Asiasta perillä olevaan lähteeseen viittaavassa artikkelissa kerrotaan yhtiöiden pääsevän sopuun kaupan ehdoista mahdollisesti jo kuluvan viikon aikana. Microsoftin ja Mojangin edustajat ovat toistaiseksi kieltäytyneet kommentoimasta mahdollista yrityskauppaa.

Minecraft on Mojangin toistaiseksi ainoa merkittävä julkaisu, mutta studio työstää myös betatestivaiheessa olevaa Scrolls-keräilykorttipeliä. Vuonna 2011 virallisesti pc:lle julkaistu Minecraft on kääntynyt vuosien varrella myös Androidille, iOS:lle, PS3:lle, Xbox 360:lle ja Macille. Viimeisimpänä yli 50 miljoonan kappaleen verran kaupaksi käynyt maailmanrakentelupeli julkaistiin Xbox Onelle ja PS4:lle. Lisäksi Minecraftista on tekeillä oma versio myös Sonyn PS Vita -käsikonsolille.

Lähde: Polygon, WSJ

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Juhis815 kuva
Juhis815

Jotenkin mulla on taas pelko perseessä että jos tämä tapahtuu, niin tämä koko fanipoikien sota saattaa räjähtää eeppisiin suhteisiin...

Käyttäjän K_L kuva
K_L

Vanilla tuskin kärsii, mutta miten käy modaajien.