Leikkisä kummitusseikkailu Lost Constellation tarjoaa ilmaista hupia vuodenvaihteeseen / Uutiset / pelaaja.fi

Leikkisä kummitusseikkailu Lost Constellation tarjoaa ilmaista hupia vuodenvaihteeseen

29.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Joukkorahoitettua Night in the Woods -seikkailupeliä työstävät kehittäjät Alec Holowka, Scott Benson ja Bethany Hockenberry ovat julkaisseet loppuvuoden kunniaksi uuden pienpelin nimeltä Lost Constellation.

Lost Constellation sitoutuu Night in the Woodsin universumiin olemalla pelin hahmojen kertoma kummitustarina synkän metsän läpi tallustavasta krokotiilistä. Lost Constellationin pelaaminen ei kuitenkaan vaadi minkäänlaista tietämystä Night in the Woodsista, vaan päinvastoin se toimii jopa eräänlaisena keinona tutustua tulevan pelin tarinankerronnollisiin keinoihin ja muutamiin pelillisiin ideoihin.

Lost Constellationin voi ladata ilmaiseksi tästä niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneellekin. Halutessaan siitä voi myös maksaa, mikäli kehittäjiä mielii tukea.

Itse Night in the Woods on vuorostaan määrä saada julkaistua vielä ensi vuonna. Peli kertoo opiskelut kesken jättävästä tyttökissa Maesta, joka päättää palata kotikaupunkiinsa pohtimaan tulevaisuuttaan. Ongelmana vain on, että Mae tuppaa olemaan hyvin perso viihteelle ja saattaapa jonkinlainen maailmanloppukin kolkutella ovella.

Night in the Woods on kehitteillä niin Windowsille, OS X:lle, Linuxille kuin myös PlayStation 4:llekin. Ohessa sen traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.