Leirielämä ja kokkailu kutsuvat Pokémon Swordin ja Shieldin viimeisimmällä trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Leirielämä ja kokkailu kutsuvat Pokémon Swordin ja Shieldin viimeisimmällä trailerilla

5.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Pokémon, Sword, Shield, Pokémon Camp, camp, curry, Nintendo, Switch, Game Freak

Nintendon viimeisin Direct-lähetys toi luvatusti mukanaan uuden kevyen vilauksen Pokémon Swordin ja Shieldin ominaisuustarjontaan.

Tuoreella trailerilla aikaa vietetään paljon aikaa erityisesti leireillen. Sword ja Shield tarjoavat nimittäin mahdollisuuden rentoutua omien taskuhirviöiden kanssa luonnon helmassa ja leikkiä näiden kanssa. Samassa yhteydessä päästään myös kokkailemaan erilaisia curryruokia, jotka voivat antaa pokémoneille elinvoiman ja ylimääräisten kokemuspisteiden kaltaisia etuja.

Vilaus videolla saadaan vielä pelien hahmonmuokkausmahdollisuuksiin ja kouluttajilta kerättävissä oleviin liigakortteihin. Tietysti muutama uusi taskuhirviö vilahtaa myös trailerilla odottamassa marraskuun 15. päivä koittavaa varsinaista debyyttiään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Nyt oli kyllä hauskoja uusia monneja! Kaiken kaikkiaan peli vaikuttaa huomattavasti eloisammalta kuin edeltäjänsä. Paljon ehostettua pikku sälää, jotka on ärsyttäneet puutteillaan aikaiseimmissa peleissä. Toivottavasti Rival on vähemmän hyber iloinen, kuten aikaisemmassa osassa (tosin omalla tavallaan sopi Havaiji tyyliin, mutta hahmona jäi vähän etäiseksi). Ja omalta hahmolla voisi kanssa olla useampi olotila naamalla eikä vain se yksi hullun kurinen hymy, joka vaihtuu ehkä vain muutamassa välivideossa. Lisäksi olisi kiva luoda myös hahmostaan muutakin kuin positiivinen hymypatsas. Pidin kakkos genin Silveristä ja Bluehan oli myös persoonaltaan mainio. Oikein mukava jos voisi luoda tumman puhuvamman hahmon, jos esim tykkää pelien "evil" puolen poksuista, kuten kummitus, myrkky ja pimeys-tyypin. Tässä onneksi näyttäisi olevan laajempi hahmojen mallinnus luvassa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Voikohan tuonne pataan pistää myös kaikki ylijäämäpokemoninsa? Se voisi selittää lore-puolella myös sen mikä Pokemon GO:ssa pois lähetettyjen Pokemonien ja siitä vastalahjaksi saatavien poke candyjen suhde on.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid
Lainaus Haerski

Voikohan tuonne pataan pistää myös kaikki ylijäämäpokemoninsa? Se voisi selittää lore-puolella myös sen mikä Pokemon GO:ssa pois lähetettyjen Pokemonien ja siitä vastalahjaksi saatavien poke candyjen suhde on.

Jostain se liha on makkaracurryyn saatu. Vai suositaanko myös Galarin alueella niitä kuuluisia vegenakkeja. ;)