Lennokas massiiviroolipeli Blade & Soul porhaltaa eurooppalaisten kätösiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lennokas massiiviroolipeli Blade & Soul porhaltaa eurooppalaisten kätösiin

21.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Korealaista alkuperää oleva massiiviroolipeli Blade & Soul on saapumassa virallisesti länteen. Sen täkäläisestä julkaisusta vastaa pelin alkuperäisenäkin julkaisijana toiminut NCSoft, joka lännessä tunnetaan parhaiten Guild Wars -roolipelisarjasta.

Alun perin jo vuonna 2012 Aasiaan tuotu Blade & Soul on tarkoitus saada sekä Eurooppaan että Amerikkaan tulevan talven aikana. Pelin tavaramerkkeihin lukeutuvat sekä sen ketjuhyökkäyksien tekoa painottavat toiminnalliset taistelut että erityisesti myös liikkumavapaus. Blade & Soulsin maailmaa ei nimittäin tutkita vain juoksemalla paikasta toiseen, vaan miljöö tarjoaa mahdollisuuden myös lennokkaille hypyille, liitämiselle ja seiniä pitkin ravaamiselle.

Saapuessaan länteen Blade & Soul tulee olemaan ladattavissa ja pelattavissa ilmaiseksi. Julkaisijan ensimmäisen suoran länsimaisen verkkolähetyksen pelistä voi katsoa torstaina 21.5. kello 20.00 pelin oman Twitch-kanavan kautta.

Lähde: Blade & Soul (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Muistan kun kuolattiin paremman puoliskon kanssa tätä peliä pari kolme vuotta sitten. Harmi että siihen meni, pari kolme vuotta. Jäin eläkkeelle MMO-peleistä. Eveä sillon tällön naksuttelen enää.

Itse pelihän on varsin viehättävän näköinen. Vieläkin jopa.

Käyttäjän Terzzi kuva
Terzzi

Noniin hienoja uutisia :D eihän siitä ole kuin ainakin 8 vuotta kun peliä ekaa kertaa kuolasin ja kavereille hehkutin, että kun peli tulee ulos niin aletaan jauhamaan. Varmaan parin vuoden ajan odotin eurooppalaista julkaisua ja sitten se vähän niinku unohtui :D. Nyt kun peli näyttäisi saavan päivänvalon täällä niin ei kyllä enään tunnu siltä että jaksaisi peliä aloittaa

Käyttäjän Terzzi kuva
Terzzi

No ei ehkä 8:saa vuotta mutta kun peliä aloitin seuraamaan niin oli vielä alpha tai beta vaiheessa.

Nostoja