Leonardo DiCaprion kuumeinen Oscar-jahti kääntyi huikeaksi selainpeliksi – kokeile nyt

Joko on Leonardo DiCaprion aika saada oma Oscar-pystinsä? Uudessa selainpelissä se näyttäisi olevan ainakin mahdollista.

17.2.2016 14:21

Oscar-juhlat lähestyvät jälleen kovaa vauhtia ja sen inspiroimana syntynsä on saanut nyt huvittava selainpeli Leo’s Red Carpet Rampage.

Brittiläisen The Line -animaatiostudion luomassa pelissä keskiössä nähdään itse näyttelijä Leonardo DiCaprio, joka haluaisi saada kovasti viimein ensimmäisen Oscar-pystinsä. Leo’s Red Carpet Rampagessa pelaajat juoksuttavatkin Leoa pitkin Oscar-gaalan punaista mattoa tarkoituksenaan pysyä näyttelijän suuren unelman perässä.

Ongelmia Leolle matkan varrella tuottavat niin paparazzit, jäävuoret kuin Lady Gagakin, ja auta armias jos Bryan Cranston, Matt Damon, Michael Fassbender tai Eddie Redmayne pääsevät lähellekään parhaan miespääosan palkintoa. Lisäpisteitä pitkin peliä saa tietysti myös Emmyjen kaltaisia muita palkintoja keräämällä. Aina ajoittain juokseminen keskeytyy myös minipeliin, kun Leon täytyy joko osoittaa näyttelijäntaitojaan tai vaikka ryömiä hintavaan autoonsa The Wolf of Wall Street -asteisessa lääketokkurassa.

Peliä on mahdollista päästä pelaamaan osoitteessa redcarpetrampage.com. Kiireisemmät löytävät ohesta myös pelin trailerin.

Lisää luettavaa