Leonardo DiCaprion kuumeinen Oscar-jahti kääntyi huikeaksi selainpeliksi – kokeile nyt / Uutiset / pelaaja.fi

Leonardo DiCaprion kuumeinen Oscar-jahti kääntyi huikeaksi selainpeliksi – kokeile nyt

17.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Oscar-juhlat lähestyvät jälleen kovaa vauhtia ja sen inspiroimana syntynsä on saanut nyt huvittava selainpeli Leo's Red Carpet Rampage.

Brittiläisen The Line -animaatiostudion luomassa pelissä keskiössä nähdään itse näyttelijä Leonardo DiCaprio, joka haluaisi saada kovasti viimein ensimmäisen Oscar-pystinsä. Leo's Red Carpet Rampagessa pelaajat juoksuttavatkin Leoa pitkin Oscar-gaalan punaista mattoa tarkoituksenaan pysyä näyttelijän suuren unelman perässä.

Ongelmia Leolle matkan varrella tuottavat niin paparazzit, jäävuoret kuin Lady Gagakin, ja auta armias jos Bryan Cranston, Matt Damon, Michael Fassbender tai Eddie Redmayne pääsevät lähellekään parhaan miespääosan palkintoa. Lisäpisteitä pitkin peliä saa tietysti myös Emmyjen kaltaisia muita palkintoja keräämällä. Aina ajoittain juokseminen keskeytyy myös minipeliin, kun Leon täytyy joko osoittaa näyttelijäntaitojaan tai vaikka ryömiä hintavaan autoonsa The Wolf of Wall Street -asteisessa lääketokkurassa.

Peliä on mahdollista päästä pelaamaan osoitteessa redcarpetrampage.com. Kiireisemmät löytävät ohesta myös pelin trailerin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Pelasin. Aika hauska, parempi pelinä kuin DiCaprio näyttelijänä ;)

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hauska vitsi, eipä tuota tosin yhtä rundia enempää jaksanut.