Lepakkotytön tähtihetki lähestyy Batman: Arkham Knightissa / Uutiset / pelaaja.fi

Lepakkotytön tähtihetki lähestyy Batman: Arkham Knightissa

4.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Batman: Arkham Knightin tarinaa laajentava lisäsisältöseikkailu Batgirl: A Matter of Family lähestyy hiljalleen latauspalveluita. Mikäli hallusta löytyy pelin kausikortti, pääse uuden seikkailun kokemaan konsoleilla 14. heinäkuuta alkaen, kun taas kaikkien konsolipelaajien ostettavaksi se alkaa hivuttautua 21. heinäkuuta.

Yksinään ostettuna A Matter of Family kustantaa noin seitsemisen euroa. Pc-päiväystä lisäseikkailulle ei ole vielä annettu, mikä olosuhteet huomioon ottaen lienee kuitenkin kyllä ymmärrettävää.

Tapahtumiltaan A Matter of Family sijoittuu aikaan ennen Batman: Arkham Asylumia. Sen tähtenä nähdään tietysti tällä kertaa Lepakkotyttö, joka päätyy seikkailemaan kokonaan uudella pelialueella omien pää- ja sivutehtäviensä kanssa. Myös ainakin Robin auttelee häntä taisteluissa aina silloin tällöin.

Lisäsisältöseikkailun on laittanut kasaan pääpelin luoneen Rocksteadyn sijaan Batman: Arkham Originin tekijä Warner Bros. Montreal. Warner Bros. on kuitenkin vakuutellut, että kaikki muut tulevat pelin kausikorttiin kuuluvat lisäsisällöt ovat kyllä Rocksteadyn itsensä käsialaa.

Lähde: Warner Bros. (Gamasutra)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Makean näköiset kamppeet lepakkotytöllä. Ite tyttö ei vaan oo minkään näköinen. Siis naamasta. Pyöreämpi muoto ois parempi.

Käyttäjän Jolixir kuva
Jolixir

Löysinkin batgirlin puvun uudesta batmanista joten se olikin ajan kusymys koska pääsee sillä pelaamaan

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Peter Tägtgren näköjään lepakkolutkana.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä voisi muuten kiinnostaa mutta tekijöiden ja alhaisen hinnan vuoksi odotan jotain yhdentekevää ja lyhyttä settiä, joten mikäli tämä tulee ostettua niin alennuksesta vasta. Alhainen hintahan ei muuten ole huono asia mutta jotenkin ajattelisin että kun teos maksaa erikseen 7 euroa, ei se voi olla kovinkaan laaja.

Itse pääpeli on pelattu trophyjen osalta 100%. Mukavaa vaihtelua Originsiin, kuten myös Cityyn, joissa tekemistä ja jauhamista on niin paljon että ei niitä ole vieläkään jaksanut kaikkea tehdä. Nyt jopa jäi tästä uusimmasta sellainen olo että voisi vielä kahden läpipeluunkin jälkeen palata takaisin seikkailemaan, vaikka ei siellä juurikaan AR-haasteiden lisäksi mitään uutta olekaan tarjolla. Niistäkin vain lähinnä osasta viimeiset tähdet saamatta.

Mikäli muuten Harley Quinnin DLC:stä voi jotain osviittaa saada Batgirlin lisäriin niin ei kyllä ole edes 7 euron arvoinen, jos samaa kestoa ja "uusia ympäristöjä" on tarjolla.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä zappah

Mikäli muuten Harley Quinnin DLC:stä voi jotain osviittaa saada Batgirlin lisäriin niin ei kyllä ole edes 7 euron arvoinen, jos samaa kestoa ja "uusia ympäristöjä" on tarjolla.

Kyllä taitaa aika eri juttu olla kuin Harley lisäri. Se oli tarkoituksella tosi lyhyt, koska oli ennakkotilaus juttu. Tuo uusia ympäristöjä, sivutehtäviä... juttu kuulostaa siltä kuin siinä olisi jonkilainen vapaa maailma.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Kyllä taitaa aika eri juttu olla kuin Harley lisäri. Se oli tarkoituksella tosi lyhyt, koska oli ennakkotilaus juttu. Tuo uusia ympäristöjä, sivutehtäviä... juttu kuulostaa siltä kuin siinä olisi jonkilainen vapaa maailma.

Kokonaan uusi pelialue sivutehtävineen seitsemällä eurolla ei kuulosta miltään muulta kuin copy-pastelta tai todella rajoitetulta ja pieneltä alueelta. Mikäli tuo oikeasti olisi jokin kunnollinen lisäosa uudella isohkolla alueellaan niin hinta olisi vähintään sen 15-20 euroa. Uskallan todellakin perustaa tuon oman pelkoni sisällön suhteen nimenomaan tuohon alhaiseen hintaan.

Tosin voihan tuo olla jotain "hyvitystä" tuosta pc-puolen kämmäilystä ja sieltä onkin tulossa parhaimpia ja hinta/laatu-suhteeltaan erinomaisimpia lisäosia mutta uskan vasta sitten kun näen. Eihän se nyt yksinkertaisesti ole normaalia bisnestä myydä liian halvalla. Ei vaikka itse olen sitä mieltä että hyvin useassa kaupankäynnissä nimenomaan "vähän halvemmalla mutta enemmän" olisi parempi vaihtoehto ja varmasti myös tuottoisampi kun suhde on hinnan ja tuotteen kohdalla sopiva.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Onko Cassandra Cain lepakkotyttönä Arkham Knightissä?

Nostoja