Batman: Arkham Knightin tarinaa laajentava lisäsisältöseikkailu Batgirl: A Matter of Family lähestyy hiljalleen latauspalveluita. Mikäli hallusta löytyy pelin kausikortti, pääse uuden seikkailun kokemaan konsoleilla 14. heinäkuuta alkaen, kun taas kaikkien konsolipelaajien ostettavaksi se alkaa hivuttautua 21. heinäkuuta.

Yksinään ostettuna A Matter of Family kustantaa noin seitsemisen euroa. Pc-päiväystä lisäseikkailulle ei ole vielä annettu, mikä olosuhteet huomioon ottaen lienee kuitenkin kyllä ymmärrettävää.

Tapahtumiltaan A Matter of Family sijoittuu aikaan ennen Batman: Arkham Asylumia. Sen tähtenä nähdään tietysti tällä kertaa Lepakkotyttö, joka päätyy seikkailemaan kokonaan uudella pelialueella omien pää- ja sivutehtäviensä kanssa. Myös ainakin Robin auttelee häntä taisteluissa aina silloin tällöin.

Lisäsisältöseikkailun on laittanut kasaan pääpelin luoneen Rocksteadyn sijaan Batman: Arkham Originin tekijä Warner Bros. Montreal. Warner Bros. on kuitenkin vakuutellut, että kaikki muut tulevat pelin kausikorttiin kuuluvat lisäsisällöt ovat kyllä Rocksteadyn itsensä käsialaa.

Lähde: Warner Bros. (Gamasutra)

Lisää luettavaa