Lepakkotyttö esittäytyy - Arkham Knightin lisäsisältösuunnitelmista lisätietoja / Uutiset / pelaaja.fi

Lepakkotyttö esittäytyy - Arkham Knightin lisäsisältösuunnitelmista lisätietoja

3.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
10
Lepakkotyttö esittäytyy - Arkham Knightin lisäsisältösuunnitelmista lisätietoja

Hintavalla kausikortillaan keskustelua herättäneen Arkham Knightin tarkat lisäsisältösuunnitelmat ovat tulleet julki.

Julkaisija Warner Bros. valaisee verkkosivuillaan kehittäjä Rocksteadyn suunnitelmia pelin julkaisua seuraavien kuuden kuukauden varalle. Perinteisten haastekarttojen ja hahmojen historiaa kunnioittavien asusteiden lisäksi Arkham Knight saa vaikuttavan pläjäyksen uutta tarinasisältöä.

Batmanin omien tarinatehtävien lisäksi myös supersankarin liittolaiset saavat hetkensä valokeilassa uusien sivujuonikuvioiden muodossa. Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa pelattavissa oleva Batgirl esiintyy hahmolle kokonaan omistetussa esiosalaajennuksessa Batgirl: A Matter of Family, joka sijoittuu Warner Brosin mukaan aivan uusiin maisemiin.

Autointoilijoita puolestaan hemmotellaan Batmobile-sisällöllä, joka ahtaa samaan pakettiin useamman Batmanin käytössä tämän 75-vuotisen uran aikana nähdyn kaaran ja kilparatoja niillä ilottelua varten.

Julkistuksen kylkeen Warner Bros. liitti ensimmäisen virallisen konseptikuvan Lepakkotytöstä. Lisätietoja kustakin sisältöpaketista saadaan niiden ilmestymisen alla.

Batman: Arkham Knight ilmestyy 23. kesäkuuta pc:lle, Xbox Onelle ja Playstation 4:lle. Hintaa kausikortille kertyy noin 40 euroa.

Lähde: Warner Bros., Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Spoiler alert: Kaikki sarjakuvansa lukeneet tietänevät, että koska Barbara Gordon hoitaa sekä Batgirlin että Oraclen tehtäviä, ei hän voi esiintyä tuplaroolissa muuten kuin takaumissa. Paitsi jos hän kokee New 52 -henkisen ihmeparannuksen. ;)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Batgirl design on ihan jees, ei mikään tyypillinen povipommi. Odotan tosin goty versiota Steamiin -75%. Sen verta bs-hinnoittelun pelille kampesivat. WB:llä vähän hakusessa tuo homma, eka MKX skandaali ja nyt tämä.

Taidan kuitenkin ilmaista mielipiteeni lompakolla kyseistä puljua kohtaa niinkun joskus yhdellä ensimmäisistä Youtube-videoista uhkasin. Jää kyllä kaikki MKX:n lisäsisällötkin ostamatta. Ostan sitten siitäkin goty:n parin vuoden päästä Steamistä niin tulee halvemmaks, vaikka onkin peli konsolilla jo.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Eipä oikein vakuuta suhteutettuna hintaan. Tämä nyt ei toki yllättänyt Mietoakaan mutta pientä toivoa oli että Rocksteadyn tasoinen pumppu saisi kovempaa kamaa aikaan mutta nyt kävi näin. Normiversio hankintaan siis.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, ei ole näillä tiedoin hintansa arvoinen kausipassi. Batgirl-DLC:n voi joskus alesta ostella mutta jotain ajelua harrastan vaikka Forza Horizonissa.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Paras näkemys Batgirlistä!
Alesta tulee kuitenkin hommattua, on hinta liian suolainen.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Saakin olla 1989 elokuvan puku ja auto mukana. Tumbler olisi myös mukava.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Heh ja pian tulee Complete edition jossa kaikki "dlc":kin mukana :p ja hintaa vaivaiset 40 euroa....

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Spoiler alert: Kaikki sarjakuvansa lukeneet tietänevät, että koska Barbara Gordon hoitaa sekä Batgirlin että Oraclen tehtäviä, ei hän voi esiintyä tuplaroolissa muuten kuin takaumissa. Paitsi jos hän kokee New 52 -henkisen ihmeparannuksen.

joker ampui Barbara Gordonia ja siksi jalat on halvaantunu niin ei silloin olla enää batgirlinä

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1c/Batmanthekillingjoke.jpg

http://www.ign.com/wikis/batman-arkham-knight/Barbara_Gordon

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Paperilla katottuna ihan ok ideoita mutta esim. Robin lisäri Arkham Cityssä oli kyllä niin rajoitettu, lyhyt ja putkimainen tekele että ihan pahaa teki että siitä oli mennyt maksamaan.

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Spoiler alert: Kaikki sarjakuvansa lukeneet tietänevät, että koska Barbara Gordon hoitaa sekä Batgirlin että Oraclen tehtäviä, ei hän voi esiintyä tuplaroolissa muuten kuin takaumissa. Paitsi jos hän kokee New 52 -henkisen ihmeparannuksen.

Spoiler alert: Se kerrottiin jo itse uutisessakin:
"Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa pelattavissa oleva Batgirl esiintyy hahmolle kokonaan omistetussa esiosalaajennuksessa Batgirl: A Matter of Family, joka sijoittuu Warner Brosin mukaan aivan uusiin maisemiin."

Nostoja