Level-5:n tulevat pelit saapuvat myös Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Level-5:n tulevat pelit saapuvat myös Switchille

1.04.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Level-5:n toimitusjohtaja Akihiro Hino on paljastanut studion tulevien pääpelien saapuvan jatkossa myös Nintendo Switchille.

Vastikään Ni no Kuni II:n julkaissut studio oli alkujaan nihkeä Nintendon uuden alustan suhteen, mutta Nikkei Trendylle antamassaan haastattelussa Hino paljastaa suunnitelmien muuttuneen:

– Käytännössä jatkossa meidän kaikki pääpelit julkaistaan Nintendo Switchille. Ideana on, että kaikki, mitä olemme kehittäneet 3DS:lle, tuodaan Switchille.

Studion ensimmäinen Switch-peli on The Snack World: Trejares Gold, joka julkaistaan Japanissa jo huhtikuussa. Pelin mahdollisesta julkaisusta Euroopassa ei ole kuitenkaan tietoa.

Yhtiö paljasti aiemmin viime viikolla aloittaneensa kehitystyön uutta MMORPG-kokoluokan peliä varten.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Toivon totisesti, että Switch saa vielä joskus oman versionsa Fantasy Lifestä. 3DS:n peli on eräitä suosikeistani ja mobiiliversio ei vain tunnu samalta...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No ei kuulosta kovin ihmeelliseltä että tulee 3DS-pelejä Switchille. Siis ihan jees eikä siinä mitään mutta noin niinkuin uutisena. Joku Ni No Kuni 2 Switchille olisi taas vähän jo eri kaliiberin ilmoitus. Itse tosin toivotan edelleen tervetulleeksi ne Wiin ja Wii U:n parhaimmat. Rautakin lähelle samaa (tai vähän yli) niin ei ainakaan tarvitse karsien portata vaan voi jopa parannella teoksia.