Lies of P sai demoversion – ota Bloodborne-henkinen toimintaroolipeli testiin nyt / Uutiset / pelaaja.fi

Lies of P sai demoversion – ota Bloodborne-henkinen toimintaroolipeli testiin nyt

8.06.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Pelaajilla on nyt tilaisuus kokeilla tulevaa toimintaroolipeli Lies of P:tä hyvissä ajoin ennen julkaisua.

Pinokkion tähdittämä Lies of P sai tänä iltana Summer Game Festissä uuden trailerin. Pelaajien ei kuitenkaan tarvitse tyytyä vain katsomaan Lies of P:tä, sillä peli on kokeiltavissa nyt ilmaisen demoversion merkeissä.

Demoversio sisältää kaksi ensimmäistä kappaletta Lies of P:stä. Pc:lle, PlayStationille ja Xboxille julkaistu demo antaneekin kiitettävästi esimakua Bloodborne-henkiseksikin kuvaillusta Lies of P:stä.

Mikäli demo jättää odotukset korkealle, ei Lies of P:tä tarvitse onneksi odottaa kovin kauaa. Peli julkaistaan 19. syyskuuta.

Lähde: Summer Game Fest

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Hienon näkönen, hyvin optimoitu, nätti art style mutta jumankekkuli oli oudon liukkaat kontrollit ja puuttu massan tunne mistään plus aivan hämmentävän helppo, ensimmäinen iso mösäki kaatu ku puhalsi siihen päin. Hatunnosto kumminki teknisestä toteutuksesta ja mukava nähdä että näköjään on mahdollista tehdä Unreal nelosella pelejä jotka ei vedä jotain shader stutteringeja minsan välein ja pasko sänkyyn koko aikaa.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Pitää viikonloppun aikana testata. Katsotaan miltä tuntuu omaan käteen. Onhan tässä tietysti vielä aikaa optimoida ennen julkaisua. Ennakkoon itsellä aika hype tätä kohtaan. (Missä olet Bloodborne 2!). 😭😁

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Täytyypä pistää toivelistalle. Demo ihan hauskaa Bloodborne-henkistä käkäilyä. Onhan tämä niin Soulsimainen kuin vsin voi olla, eikä se ole yhtään huonompi juttu. Mukavaa synkkäilyä syksyyn Remnant 2:n jälkeen - tai ainakin toive on kova, ettei R2 petä. Ykkönen oli kuitenkin selkeästi
vuoden paras sleeperhitti aikoinaan.