Viime vuoden todennäköisesti tunteikkain seikkailupeli Life is Strange valjastetaan nyt hyvään tarkoitukseen.

Square Enix on aloittanut pelin nimissä hashtag-kampanjan, jolla pyritään ehkäisemään kiusaamista jokapäiväisin teoin. Peliä pelanneille tutun kuuloinen #EveryDayHeroes-aloite kannustaa osallistujiaan pohtimaan oman arkensa sankareita ja sankaruutta, ja pyrkii näin istuttamaan toivon siemenen elämän kaltoin kohtelemien sydämiin.

– Kerro meille tarina siitä, miten selvisit vastoinkäymisistä, puolustit oikeutta tai autoit ystävää hädässä. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus olla sankari, Chloe-hahmon ääninäyttelijä Ashly Burch pohtii kampanjan koskettavalla mainosvideolla.

Pelkät kauniit sanat eivät välttämättä aina riitä muutoksen ajamiseen, joten jokainen asianmukaisella hashtagilla varustettu päivitys kasvattaa Square Enixin lahjoituspottia rapakon takana. Rahat suunnataan suoraan kiusaamisen vastaiselle National Bullying Prevention Center -keskukselle, mutta tiedossa ei ole, paljonko kukin päivitys lisää summaan. Kampanja jatkuu aina ensi tiistaille asti, ja keskustelua voi seurata vaikkapa Life is Strangen verkkosivuilta.

Mainosvideon voi katsastaa kokonaisuudessaan alta, mutta se sisältää valtavia juonipaljastuksia pelin toisen ja kolmannen episodin paikkeilta.

Lähde: Life is Strange, VG247

Lisää luettavaa