Life is Strange -kehittäjillä piisaa vientiä – tässä konseptikuvaa uudesta mysteeriprojektista

Ranskalaisstudio Dontnod on löytänyt uuden kumppanin Bandai Namcosta uutta seikkailupelinimikettä varten.

28.8.2017 17:01

Ranskalaisstudio Dontnodilla tuntuu piisaavan kiirettä näin Life is Strangen jälkeisenä aikana. Menestysseikkailupelin kehittäneen studion on jo ennalta tiedetty tekevän ainakin vampyyriroolipeli Vampyria sekä uutta Life is Strange -peliä, ja nyt se on vahvistanut ryhtyneensä yhteistyöhön Bandai Namcon kanssa.

Namcon avustuksella Dontnodin olisi määrä luoda jonkinlainen uusi tarinankerrontaan keskittyvä seikkailupeli, josta löytää jo konseptitaidetta alta. Pelin on määrä olla osa kokonaan uutta sarjaa, mutta siihen tiedonjyvät toistaiseksi loppuvat. Lisätietoja on tarkoitus kuulla ensi vuonna.

– Uuden yhteistyösopimuksen allekirjoittaminen näinkin lahjakkaan studion kanssa edistää strategista suunnitelmaamme luoda paikallista sisältöä uusille markkinaosioille, mitä aloimme tekemään jo Little Nightmaresin ja Get Evenin kanssa, Bandai Namcon markkinointimies Hervé Hoerdt kertoo.

Uusi Life is Strange -peli Before the Storm tekee tällä viikolla debyyttinsä. Kyseessä on esiosa alkuperäiselle pelille, mutta sitä kehittää Dontnodin sijaan amerikkalainen Deck Nine -tiimi.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa