Life is Strange saattaa saada toisen tuotantokauden - jätä hyvästit vanhoille hahmoille / Uutiset / pelaaja.fi

Life is Strange saattaa saada toisen tuotantokauden - jätä hyvästit vanhoille hahmoille

28.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Life is Strange saattaa saada toisen tuotantokauden

Ranskalaisen Dontnod Entertainmentin tunnelmallinen teinidraama Life is Strange saattaa saada toisen tuotantokauden.

Polygon-pelisivustolle antamassaan haastattelussa pelin ohjaaja Luc Baghadoust kertoo toivovansa studion saavan mahdollisuuden kehittää pelille jatkoa. Miehen mukaan peli on kuitenkin juonellisesti täysin ehjä ja valmis kokonaisuus myös nykymuodossaan.

– Todella rakastamme episodimuotoisen pelin parissa työskentelemistä. Se antaa meille enemmän valtaa tarinan ja tahdituksen suhteen, ja tuo pelaajat yhteen keskustelemaan teoksesta, Baghadoust selittää haastattelussa.

Pelin taiteellisen ohjaajan Michel Kochin mukaan Maxin ja Chloen tarina tullaan kuitenkin käsittelemään loppuun asti ensimmäisellä kaudella. Mahdolliset tulevat kaudet tulevat keskittymään uuteen hahmokaartiin.

– Voimme käsitellä uusia hahmoja ja paikkoja, mutta silti säilyttää pelin identiteetin ja sen keskeiset teemat, Koch uskoo.

Life is Strangen viisijaksoisen ensikauden kolmas jakso, Chaos Theory, julkaistiin toukokuussa. Jos Dontnod pitäytyy ilmoitetussa aikataulussaan, Dark Room -nimeä kantava neljäs jakso näkee päivänvalon noin puolivälissä heinäkuuta. Kausi päättynee syyskuun tienoilla.

Tällä hetkellä Dontnod Entertainment kehittää myös verenkatkuista Vampyr-toimintaroolipeliä, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2017.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tekisivät Remember Me:lle jatkoa. Ei tämä kehuttu episodipeli ole vielä omalle pelivehkeelle päätynyt. Pitää katsella sitten kun on koko paketti kasassa ja mahdollisesti alennuksessa. Ei vain jaksa odotella aina niitä uusia episodeja monia viikkoja tai jopa kuukausia ja samalla säästää jokusen euronkin kun on odotellut. Telltalen Borderlands- ja GoT-pelien ensimmäiset episodit on myös ostettuna ja odottelen josko saavat joskus kaikki loputkin tehtyä ja kausipassin alennukseen. Sitä ennen ei huvita aloittaa noita.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Kovasti haluaisin saada kaikki episodit fyysisesssä paketissa, toivon mukaan sellainen järjestyy. Kakkoskausi kyllä houkuttelee myös, on vain hidasta odotella näitä episodeja.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Episodien ostaminen julkaisutahdissa on osa formaatin viehätystä. Episodin pelattua ja seuraavaa odotellessa on jännittävää pohtia ja pähkäillä tapahtunutta ja tulevia tapahtumia. Esimerkiksi Life is Strangen kolmas jakso jäi niin kutkuttavaan tilanteeseen, että pääkoppa suorastaan täyttyy erilaisista teorioista. Toivottavasti edes joku osuu oikeaan. Toisaalta, vielä parempi olisi, jos pelintekijät pääsisivät taas yllättämään jollakin tyystin odottamattomalla ratkaisulla. Tässä Life is Strange on toistaiseksi onnistunut todella hyvin eikä peli ole sortunut toistamaan itseään, vaikka ideansa puolesta niin voisi helposti kuvitellakin. Muutenkin Dontnod näyttää mallia Telltale Gamesille heidän omalla tontillaan. Suoraan sanottuna en ole pystynyt yhtään Telltalesin peliä Life is Strangen jälkeen pelaamaan, niin paljon kuin niistä silloin joskus pidinkin.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Olisi mahtavaa jos saisi. Loistava on ollut Eka kausikin. Eräässä aiemmassa haastattelussa he sanoivatkin, että tarinaa riittäisi vielä toiseenkin kauteen.