Ranskalaisen Dontnod Entertainmentin tunnelmallinen teinidraama Life is Strange saattaa saada toisen tuotantokauden.

Polygon-pelisivustolle antamassaan haastattelussa pelin ohjaaja Luc Baghadoust kertoo toivovansa studion saavan mahdollisuuden kehittää pelille jatkoa. Miehen mukaan peli on kuitenkin juonellisesti täysin ehjä ja valmis kokonaisuus myös nykymuodossaan.

– Todella rakastamme episodimuotoisen pelin parissa työskentelemistä. Se antaa meille enemmän valtaa tarinan ja tahdituksen suhteen, ja tuo pelaajat yhteen keskustelemaan teoksesta, Baghadoust selittää haastattelussa.

Pelin taiteellisen ohjaajan Michel Kochin mukaan Maxin ja Chloen tarina tullaan kuitenkin käsittelemään loppuun asti ensimmäisellä kaudella. Mahdolliset tulevat kaudet tulevat keskittymään uuteen hahmokaartiin.

– Voimme käsitellä uusia hahmoja ja paikkoja, mutta silti säilyttää pelin identiteetin ja sen keskeiset teemat, Koch uskoo.

Life is Strangen viisijaksoisen ensikauden kolmas jakso, Chaos Theory, julkaistiin toukokuussa. Jos Dontnod pitäytyy ilmoitetussa aikataulussaan, Dark Room -nimeä kantava neljäs jakso näkee päivänvalon noin puolivälissä heinäkuuta. Kausi päättynee syyskuun tienoilla.

Tällä hetkellä Dontnod Entertainment kehittää myös verenkatkuista Vampyr-toimintaroolipeliä, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2017.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa