Life is Strange -studio paljasti uuden yhteistyöprojektin – onko sinusta avaruuspiraatiksi?

Vampyyriroolipelinsä työstön rinnalla ranskalaiskehittäjä Dontnod on auttanut tuomaan maailmaan myös verkkotoimintapeli Battlecrew Space Piratesia.

29.7.2016 17:15

Life is Strangesta viimeisimpänä tunnetuksi tullut Dontnod Entertainment on laajentanut hieman toimintaansa. Yhtiö on auttanut kuluvalla viikolla paljastamaan uuden pc-toimintapeli Battlecrew Space Piraten, jonka on kehittänyt sen eräänlainen uusi sisarstudio Dontnod Eleven.

Dontnod Eleven on periaatteessa itsenäinen pelistudio, joka tunnettiin vielä tovin aikaa sitten nimellä HESAW. Studio on tehnyt viime aikoina kuitenkin niin laajalti yhteistyötä Dontnodin kanssa, että se päätettiin ristiä uudelleen Dontnod Eleveniksi.

Sekä Dontnod että Dontnod Eleven sijaitsevat molemmat Ranskan Pariisissa.

Mitä tulee Battlecrew Space Pirateen, on kyseessä sivulta kuvattu tiimipohjainen verkkomoninpeli. Pelattavaksi se tarjoaa joukon kyvyiltään varsin erilaisia avaruuspiraatteja, joiden erikoisuuksien voimin tarkoituksena olisi ryövätä vastustajien kultavarastot tyhjiksi.

Battlecrew Space Piraten on määrä saapua Steamin Early Access -osastolle vielä ”piakkoin”. Sitä ennen ohesta löytää pelin perusideoita esittelevän julkistustrailerin.

Battlecrew Space Piraten lisäksi Dontnodilta on tuelvaisuudessa odotettavissa vielä myös vampyyrirooliseikkailu Vampyr.

Lähde: Dontnod

Lisää luettavaa