Life is Strange 2 saa ilmaisen esiosan – tässä tulee The Awesome Adventures of Captain Spirit / Uutiset / pelaaja.fi

Life is Strange 2 saa ilmaisen esiosan – tässä tulee The Awesome Adventures of Captain Spirit

11.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Dontnod ja Square Enix on paljastaneet yllättäen uuden Life is Strange -kokemuksen. Kesäkuun 26. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ilmestyy The Awesome Adventures of Captain Spirit, jonka on kerrottu tarjoavan jonkinlaisen ensisilmäyksen seuraavan Life is Strange -pelin tarinaan.

The Awesome Adventures of Captain Spirit kertoo leikkisästä kymmenvuotiassta Chris-pojasta, joka unelmoi olevansa supersankari. Aivan pelkkää iloa tämän elämä ei vaikuttaisi silti olevan.

Toistaiseksi varsinaisesti Life is Strange 2:sta tiedetään vielä vähän. Sen ei pitäisi kuitenkaan seurata enää Maxin ja Chloen toilailua, vaan tarjolle on luvattu uusia päähenkilöitä.  Pelin kehittää jälleen alkuperäisen seikkailun tapaan Dontnod.

Lähde: Life is Strange (Tumblr)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ohhoh, tuleepas useita julkistuksia peleistä, jotka on heti kaupoissa tai ainakin hyvin pian. Sen lisäksi tästä ei tarvitse edes maksaa mitään. Ehdottomasti menee lataukseen kakkoskautta odotellessa. Sopivasti Before the Storm kolmannen jakson alussa menossa. Hyvä ollut kyllä sekin, että oletan jatkossakin sarjan tarjoavan vähintäänkin hyvää viihdettä.