Life is Strange -kehittäjien Twin Mirror luopuu episodiformaatista – uusi trailerikin julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Life is Strange -kehittäjien Twin Mirror luopuu episodiformaatista – uusi trailerikin julkaistiin

14.06.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Twin Mirror

Dontnod Entertainmentin tänä vuonna ilmestyvä Twin Mirror on luopunut kehittäjien aiemmasta Life is Strangesta tutusta episodimallista. Sen sijaan peli julkaistaan yhtenä kokonaisuutena.

Pelistä julkaistiin myös uusi traileri. Siinä päähenkilö, tutkiva journalisti Sam Higgs, palaa takaisin Länsi-Virginiassa sijaitsevaan Basswoodin pikkukaupunkiin hautajaisia varten, mutta päätyy selvittämään kaupungin synkkiä salaisuuksia. Pätkää juontaa ilmeisesti Samin kaksoisolento, joka asuu vain Samin mielessä. Osa pelistä myös tapahtuu Samin pään sisällä.

Jokainen pelaajan päätös, teko ja kanssakäyminen vaikuttavat pelin kuvauksen mukaan siihen, miten se etenee. Dontnod lupaa jokaiselle pelaajalle ainutlaatuista seikkailua.

Twin Mirrorin oli alun perin määrä ilmestyä jo vuonna 2019, mutta sitä siirrettiin tälle vuodelle samalla kun julkaisuoikeudet pc:llä siirtyivät Dontnodille itselleen. Bandai Namco vastaa edelleen konsoliversioiden julkaisusta ja jakelusta.

Twin Mirror julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle, jolla se on ensimmäisen vuoden ajan Epic Games Store -yksinoikeus.

Lähteet: Dontnod Entertainment, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja