Life is Strange Remastered Collection myöhästyy ensi vuodelle / Uutiset / pelaaja.fi

Life is Strange Remastered Collection myöhästyy ensi vuodelle

11.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Life is Strange, remaster, Life is Strange Remastered Collection, seikkailu, Deck Nine, Square Enix, Dontnod, Dontnod Entertainment

Life is Strange Remastered Collection myöhästyy sille alun perin kaavaillusta  julkaisuaikataulusta. Tämän vuoden sijaan ehostuskokoelma on tarkoitus saada ulos nyt alkuvuodesta 2022 niin pc:lle, Switchille, PS4:lle, Xbox Onelle kuin Stadiallekin.

Myöhästymisen syyksi on annettu pandemian aiheuttamat haasteet.

Life is Strange Remastered Collection pakkaa yhteen sekä alkuperäisen Life is Strangen että sen esiosaksi kehitetyn Life is Strange: Before the Stormin muutamin teknisin ehostuksin. Muun muassa animaatioita rukataan paremmiksi ja ulkoasua muutenkin eloisammaksi esimerkiksi valaistuksen osalta. Pieniä pelillisiä säätöjäkin on odotettavissa.

Seuraava uusi Life is Strange -seikkailu True Colors saa julkaisunsa 10. syyskuuta. Peliin on myös luvassa sen Steph-hahmoa taustoittava Wavelengths-lisäsisältöepisodi, joka ilmestyy saataville 30. syyskuuta. Traileri siitä on määrä julkaista nyt torstaina Life is Strangen YouTube-kanavalla.

Lähde: Life is Strange (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja