Life is Strange: True Colors paljastui ja vahvistui syksylle – episodimaisuus jää historiaan / Uutiset / pelaaja.fi

Life is Strange: True Colors paljastui ja vahvistui syksylle – episodimaisuus jää historiaan

18.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Life is Strange: True Colors paljastui ja vahvistui syksylle – episodimaisuus jää historiaan

Seikkailupelisarja Life is Strange saa jatkoa 10. päivä syyskuuta. Peli on Life is Strange: True Colors ja sitä kehittää Life is Strange: Before the Stormin aikoinaan tehnyt amerikkalaisstudio Deck Nine.

True Colorsissa pelattavaksi saadaan kokonaan uusi hahmo Alex Chen, jolla on kyky kokea, imeä ja manipuloida muiden ihmisten tunteita. Alex on pitänyt erikoislaatuisen taitonsa pitkään salassa, mutta tilanne muuttuu, kun tämän veli kuolee epäilyttävässä onnettomuustilanteessa. Voimiensa avulla Alex päätyykin selvittämään, mitä tämän veljellä oikein tapahtui, ja millainen mahdollinen salaisuus tämän asuttamaa kylää mahtaakaan oikein varjostaa.

Kaiken tämän ohessa hiomaan päästään toki myös ihmissuhteita. Peli nostaa isompaan rooliin kaksi kaverihahmoa, Ryanin ja Before the Stormista entuudestaan tutun Stephin, joiden kanssa Alex voi niin syventää ystävyyssuhdettaan kuin aloittaa mahdollisen romanssinkin.

Life is Stange: True Colors julkaistaan PS5:lle, Xbox Seriesille, PS4:lle, Xbox Onelle, pc:lle ja Stadialle sekä digitaalisessa että fyysisessä kuosissa. Peliä ei jaeta tällä kertaa episodeihin, vaan se julkaistaan heti yhtenä kokonaisena pelinä.

Hintaa pelin perusversiolle kertyy noin 60 euroa. Noin kympin kalliimmalla Deluxe-versiolla mukaan saa ylimääräisiä asuja sekä bonustarinan Wavelenghts, jossa taustoitetaan Stephin elämää True Colorsin ja Life is Strange: Before the Stormin välillä. 80 euron Ultimate Editionilla mukaan heitetään vielä alkuperäisen Life is Strangen sekä Before the Stormin ehostava Life is Strange Remastered Collection -paketti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.