Life is Strangen seuraavassa seikkailussa nähdään kokonaan uudet päähenkilöt / Uutiset / pelaaja.fi

Life is Strangen seuraavassa seikkailussa nähdään kokonaan uudet päähenkilöt

6.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Dontnod on paljastanut seuraavan Life Is Strange -pelin käynnistävän uuden tarinan uusin hahmoin ja juonikuvioin.

Yhtiö päätti tällä viikolla Maxin ja Chloen tarinakuviot Deck Nine Gamesin kanssa kehittämän Life is Strange: Before the Stormin viimeisen Farewell-episodin merkeissä. Kaksikon loppu tietää kuitenkin uutta alkua.

– Kun ovi sulkeutuu, niin ikkuna aukeaa… tai jotain sellaista. Odotamme innolla seuraavia kuukausia, jolloin Michel Kochin ja Raoul Barbetin tiimit Dontnodilla esittelevät seuraavan Life is Strangen uuden tarinan ja hahmot, tiedotteessa kerrotaan.

Uusien päähenkilöiden lisäksi tekijät eivät kuitenkaan paljastaneet tulevasta pelistä sen enempää.

Chloen ja Maxin ystäviä lohduttanee myös tieto siitä, että tiedotteessa vihjaillaan, ettei Farewell ole välttämättä viimeinen kerta, kun kaksikkoa nähdään pelisarjassa.

Lähde: Dontnod

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jatkosta vain puuttuu se olennaisin yllätyselementti. Muistelisin etten tiennyt sitä merkittävintä pelimekaniikkaa ennen kuin sen itse pelissä kohtasin. Ja sen lisäksi se meni sellaisiin sfääreihin etten odottanut, varsinkaan tämän genren peliltä.

Niinhän se Before the Stormkin taisi olla enemmän perinteisempää genren edustusta kuin mitä alkuperäinen. No, katsellaan mitä tulee.

Käyttäjän PlayStationPlayer kuva
PlayStationPlayer

Toivottavasti uusiin henkilöihin ja niiden tarinaan löytyy kiinnostusta yhtä paljon kuin näihin vanhoihin. Ja ei näitäkään henkilöitä voi loputtomiin pitää joten innolla odotan uutta peliä! :)

Nostoja