Lihaisaa tasohyppelyä ja rikkinäinen aikakausi – tässä lokakuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Lihaisaa tasohyppelyä ja rikkinäinen aikakausi – tässä lokakuun PlayStation Plus -pelit

30.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Sony on paljastanut ensi kuun PlayStation Plus -pelitarjonnan sisällön.

Seuraavan kerran PlayStation Plus -jäsenet voivat valmistautua saamaan joukon veloituksetta ladattavissa olevaa pelattavaa 6. lokakuuta, jolloin tarjolle saapuu seuraavanlainen kattaus erilaisia pelejä:

  • Broken Age (PS4, Vita)
  • Super Meat Boy (PS4, Vita)
  • Unmechanical Extended (PS4, PS3)
  • Kickbeat (Vita, PS3)
  • Kung Fu Rabbit (Vita, PS3)
  • Chariot (PS3)

Vielä ennen uusien pelien saapumista lataukseen plussalaiset ehtivät laittamaan sekä Grow Homen, Super Time Force Ultran, Twisted Metalin, Teslagradin, Xeodrifterin, La Mulana EX:n ja Driveclub PS Plus Editionin. Lokakuun 6. päivän saapuessa ne katoavat valikoimista.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Ihan ok rivi. Edelleen haluaisin jo niitä vähän isompiakin pelejä mutta ehkä sitten ensi kuussa tai jouluna.

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Vaikka tiedänkin menettäväni hermot totaalisesti niin onhan toi Super Meat Boy ladattava. Itkua ja hampaiden kiristystä luvassa, mutta toivottavasti myös onnistumisia.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Vasta elokuun lopussa tuli liityttyä PS+ palveluun ja jo nyt niitä pelejä on semmonen läjä kertynyt ettei millään ehdi pelaamaan.. Ei siinä että niitä kaikkia pitäisikään pelata, mutta ilmainen on aina ilmainen. Mitä näihin ensi kuun PS+ peleihin tulee, niin ihan ok tasoista settiä. Yksikään peleistä ei semmoinen ole jonka ostoa olen joskus harkinnut, mutta kyllähän ne ihan pelattaville jokainen vaikuttaa.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Täytyy ottaa talteen, vaikka tuskin tulen koskaan pelaamaan mitään näistä

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Joo... tiesinhän minä sen mutta silti petyin. Tiedä enään millä sanoin kuvailla sitä että PS4 saa vaan saman tason pelejä kuin Vita. Todellista "Next Gen:iä"

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Broken age kiinnostaa kovasti.

Käyttäjän Jesper kuva
Jesper

Chariot ja meat boy, kyllä kelpaa. Broken age, not even once

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Käynyt pari kertaa mielessä, että pitäisi Broken Age ostaa vaikkapa pc:lle mutta nytpä tuon voikin pelailla konsolilla. En sitten tiedä olisiko tuollainen perinteinen point & clickkailu parempi pc:llä mutta eiköhän tuo ihan pelattava ole PS4:lläkin.

Super Meat Boyta tuli joskus kokeiltua demona ja jo sen perusteella tietää, ettei ikinä tule pääsemään pelissä kovin pitkälle. Eiköhän tuo ladattua tule ja joskus testailtua mutta tuskin kovin usein ruudullani näkyy.

Chariot kiinnosti jo aiemmin Xbox Onen puolelta, jonne sen lunastinkin. Konsoliahan en omista, vielä. Nyt pääseekin pelailemaan jo vähän aiemmin ja saa jotain mielenkiintoista pelattavaa PS3:llekin. Mainiota!

Mitä tulee taas Unmechanical Extendediin, Kickbeatiin ja Kung Fu Rabbitiin: ei muistikuvaa tai tietoa mitä nämä ovat mutta testiin varmasti joskus menevät. Kunhan saisi vain lopeteltua tuon MGS V:n.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Broken Age ja Meat Boy on ne pakko lataukset tällä kertaa.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Laatu korvaa määrän lokakuussa näemmä. Super Meat Boyta en oo syystä tai toisesta pelannut koskaan, joten se on pakkolataus. Broken Agea oon odottanut tarjoukseen pitkään, 24,95€ on nimittäin aika suolanen hinta. Noh, tämä kelpaa tietysti vielä paremmin. :)