Ennen Mevius Final Fantasyna tunnettu Mobius Final Fantasy -mobiiliroolipeli säikähti omaa seksikkyyttään.

Yksi pelin päähenkilö Walin monista asuista herätti teoksen julkistuksen aikaan katkeraa keskustelua etenkin pelisarjan miespuolisten fanien keskuudessa. Miehen selän, kyljet ja puoli pakaraa paljastava ihonmyötäinen panssariviritelmä ei kerännyt puoleensa juurikaan positiivista huomiota, vaikka Final Fantasy -pelien naishahmojen päällä on totuttu näkemään jos jonkinmoisia hepeneitä.

Mobius Final Fantasyn kehittäjät ilmoittivatkin tuoreessa verkkopaneelissaan muunnelleen kyseistä asukokonaisuutta vähemmän paljastavaksi sen ylimalkaisen seksikkyyden vuoksi. Walin selän peittävä tatuointi pysyy edelleen näkyvillä, mutta hahmon kyljet ja kankut ovat saaneet uuden muotoilun myötä lisää lämmikettä.

Aivan yksimielinen päätös ei ollut: muun muassa Mobius-projektia johtava Naoki Hamaguchi kertoi pitävänsä alkuperäisestä asusta enemmän. Pelin tuottaja Yoshinori Kitase puolestaan mainitsi studion peruvan muutokset, jos ne otetaan vastaan huonosti.

– Annamme Mobius Final Fantasyn kehittyä käyttäjien mielipiteiden ja pyyntöjen mukaan, Kitase selvensi paneelissa.

Mobius Final Fantasy julkaistaan kevään aikana Japanissa iOS:lle ja Androidille. Pelin mahdollisesta länsijulkaisusta ei ole tietoa.

Lähde: Eurogamer, Polygon

Lisää luettavaa