”Liian seksikkään” Final Fantasy –hahmon vaatetusta korjailtiin / Uutiset / pelaaja.fi

”Liian seksikkään” Final Fantasy –hahmon vaatetusta korjailtiin

7.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
17

Ennen Mevius Final Fantasyna tunnettu Mobius Final Fantasy -mobiiliroolipeli säikähti omaa seksikkyyttään.

Yksi pelin päähenkilö Walin monista asuista herätti teoksen julkistuksen aikaan katkeraa keskustelua etenkin pelisarjan miespuolisten fanien keskuudessa. Miehen selän, kyljet ja puoli pakaraa paljastava ihonmyötäinen panssariviritelmä ei kerännyt puoleensa juurikaan positiivista huomiota, vaikka Final Fantasy -pelien naishahmojen päällä on totuttu näkemään jos jonkinmoisia hepeneitä.

Mobius Final Fantasyn kehittäjät ilmoittivatkin tuoreessa verkkopaneelissaan muunnelleen kyseistä asukokonaisuutta vähemmän paljastavaksi sen ylimalkaisen seksikkyyden vuoksi. Walin selän peittävä tatuointi pysyy edelleen näkyvillä, mutta hahmon kyljet ja kankut ovat saaneet uuden muotoilun myötä lisää lämmikettä.

Aivan yksimielinen päätös ei ollut: muun muassa Mobius-projektia johtava Naoki Hamaguchi kertoi pitävänsä alkuperäisestä asusta enemmän. Pelin tuottaja Yoshinori Kitase puolestaan mainitsi studion peruvan muutokset, jos ne otetaan vastaan huonosti.

– Annamme Mobius Final Fantasyn kehittyä käyttäjien mielipiteiden ja pyyntöjen mukaan, Kitase selvensi paneelissa.

Mobius Final Fantasy julkaistaan kevään aikana Japanissa iOS:lle ja Androidille. Pelin mahdollisesta länsijulkaisusta ei ole tietoa.

Lähde: Eurogamer, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Mua ei tuo asun "seksikkyys" kyllä haitannut tippaakaan, mut se, että se rätti näytti hemmetin typerältä kylläkin. Tuo uusi näyttää edes jotenkuten vaatteelta.

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur

En olisi tiennyt tuota naishahmoksi, ellei sitä olisi tekstissä mainittu.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Noh, kunhan poika ei luovu rintsikoistaan, niin kaikki hyvin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Buu buubuu buu.

Käyttäjän BlazeAce kuva
BlazeAce

Eipä tuota Onion Armoria loppupeleissä kukaan halua päällään pitää kun se on pelin heikoimman jobin asu. Toivotaan, että peli julkaistaisiin myös länsimaissa sillä esittelyvideon perusteella vaikutti hyvältä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ei muuten haittaa kuin että on aika typerän näköinen, tosin naishahmojen typerät stringibikinihaarniskat haittaavat jostain syystä paljon vähemmän.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ylimalkainen seksikkyys. Juu onhan tuo, mutta ei tuo nyt ole niin paha kun vertaa Rikkun stringit näkyvissä pukuun FFX-2:ssa.

Jotenkin kaikkein huvittavinta tässä muutoksessa on tuo kauluksen lisääminen, jotenkin "puritaaninen" liike tämän kaiken päälle.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Alkuperäinen puku kyllä melko homoeroottinen, mutta mikäs siinä jos jotkut tykkää, kenties hahmo haluaa tuoda esiin jostain syystä omia feminiimisiä piirteitään?

Eikös tässä voisi siirtyä kompromissiin ja tarjota pelaajille Puku-A ja Puku-B vaihtoehtoja?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Viper7

Alkuperäinen puku kyllä melko homoeroottinen, mutta mikäs siinä jos jotkut tykkää, kenties hahmo haluaa tuoda esiin jostain syystä omia feminiimisiä piirteitään?

Eikös tässä voisi siirtyä kompromissiin ja tarjota pelaajille Puku-A ja Puku-B vaihtoehtoja?

Homoeroottisia asuja on japanin tuotteissa sen verran paljon, että olen tottunut, joten ihan sama minulle, vaikkei olisi muuttunutkaan. Ja eikös sitä sanota, että kaikissa on vähän homoa? :D

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Alkuperäinen asu oli vain typerä, siinä ainoa syy miksi itse olisin tuota mennyt sensuroimaan. Jos FF:ssä on kolmeen vaahteranlehteen pukeutunut naishahmo, kukaan tuskin olisi valittanut.