Liikekortit vihjaavat uusista Street Fighter X Tekken -hahmoista

Street Fighter X Tekkenin hahmokaarti puhuttaa jälleen, sillä pelin hahmokaartia esittelevistä korteista on valahtanut tukku kuvia nettiin.

5.2.2012 13:31

Street Fighter X Tekkenin hahmokaartiin riittää todennäköisesti vielä tunkua. Asiasta vihjaavat nettiin valuneet kuvat pelin hahmoja sekä näiden liikkeitä esittelevistä korteista, joiden joukosta löytyy vielä muutama julkistamaton nimi.

Suurimmat vihjaukset koskevat Akumaa sekä Ogrea, joiden mukanaolosta on jo tovin aikaa ollutkin myös puhetta. Aiemmin tässä kuussa vuotaneiden lisäsisältösuunnitelmien mukaan hahmot olisivat muun muassa avattavissa peliin vaihtoehtoisesti jopa rahaa vastaan, minkä lisäksi molempien on kerrottu vilahtavan todella pikaisesti eräässä pelin uusimmissa esittelyvideossa.

Yllätyksettömimmät ”vihjaukset” liittyvät vastaavasti Jinin sekä M. Bisonin mukanaoloon. Jo aiemmin kaksikko on ehtinyt ottamaan yhteen eräässä pelin animaatiotrailerissa, mikä viimeistään tekisikin heidän poissaolostaan lähinnä vain todella hämmentävää.

Luonnollisesti Capcom on DLC-vuotojen mukaan suunnitellut myös niin uusien timanttien, asusteiden kuin myös hahmojenkin myymistä peliinsä. Lisäsisältöhahmoiksi on huhuiltu niin Codya, Guyta, Christieta kuin myös Leoa.

Street Fighter X Tekken rantautuu PlayStation 3:lle sekä Xbox 360:lle 9. maaliskuuta. Myös Vita- sekä pc-versio tekevät tuloaan.

Kuvia korteista löydät ensimmäisestä lähdelinkistä.

Lähde: Shoryuken, (2)

Lisää luettavaa