Liity ilmaiseksi sankarikomppaniaan / Uutiset / pelaaja.fi

Liity ilmaiseksi sankarikomppaniaan

1.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
3

PC Gamer -lehdeltä huikean 96 prosentin arvosanan napannut Company of Heroes kutsuu 15 000 pelaajaa ilmaiseen moninpelibetaan. Testiversion ja cd-avaimen saa Fileplanetista, jonne täytyy tosin luoda lataamista varten ilmainen käyttäjätunnus.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mobb kuva
mobb

Kiitoksia tiedosta. Joutunee odottaa n.45 minuuttia ennen kuin saa alkaa lataan. Sen verta kovat jonot tuolla fileplanetissa. Hyvää kannattaa odottaa. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tässä on sitä NextGenin mallia XO:lle ja PS3:lle :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On kyllä tuo fileplanet kova rahastus, eilen odottelin että battlefield 2142 betan saisi ladattua, noh suurinpiirtein tunnin myöhässä aikataulusta se tuli ladattavaksi, jonoa heti n. 2500, jonotellaan sitten tunti ja tulee ilmoitus että valitettavasti kyseistä tiedostoa ei löydy. Bf2142 betaa sai pelata jo aikaisemmin, JOS sattui olemaan fileplanetin maksava asiakas, myös jonot saa ohitettua maksamalla väh. ~25$ tjsp, josta jäsenyyden saa muutamaksi kuukaudeksi. Saavatkohan pelintekijät fileplanetilta rahaa kun uppaavat vain sinne betat ja demot, että ihmiset hermostuvat odotteluun, jonotteluun ja niihin muutamaan ilmaiseen palvelimeen jotka sijaitsevat jossain korvessa ja maksavat kiltisti jäsenmaksun.

Onneksi ainakin tuo battlefield2142 beta tuli nopsaa isohunttiin torrenttina ja latautui sitten nopsasti ilman jonottamista, toivottavasti tämäkin saadaan sinne pian.

Nostoja