Lisää avaruusjunailua luvassa – Sunless Skies tulee laajennettuna niin konsoleille kuin pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää avaruusjunailua luvassa – Sunless Skies tulee laajennettuna niin konsoleille kuin pc:lle

20.10.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Sunless Skies Sovereign Edition

Aikaisemmin vain pc:llä julkaistu Failbetter Gamesin avaruusseikkailu Sunless Skies nähdään ensi vuoden puolella myös konsoleilla laajennetun Sunless Skies: Sovereign Editionin muodossa. Pc-pelaajatkin saavat uuden version pelattavakseen, ja pelin jo omistavat eivät joudu maksamaan laajennuksista erikseen.

Sunless Skies sijoittuu samaan pelimaailmaan kuin Failbetterin aikaisemmatkin pelit, Fallen London ja Sunless Sea. Pelaajasta tehdään siinä avaruuden läpi matkaavan junan kapteeni, jonka tehtävänä on luotsata juna läpi erilaisten vaarojen ja mysteerien.

Sovereign Edition tarjoaa alkuperäistä versiota enemmän tarinallista sisältöä sekä tapoja pitää miehistö tyytyväisenä. Myös oman kapteenin luomista ja kehitystä on laajennettu. Kapteenin historian kirjoittamiseen on nyt enemmän vaihtoehtoja, ja hahmoa voi kehittää vielä tasojen tultua täyteenkin.

Sunless Skies: Sovereign Edition julkaistaan ensi vuoden ensimmäisen puoliskon aikana PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja pc:lle. Pc:llä jo nyt avaruusjunalla huristelevat pelaajat saavat uuden version automaattisesti sen ilmestyessä.

Myös Sunless Skiesin edeltäjä, Sunless Sea, tuotiin muille alustoille vielä pc-julkaisunsa jälkeen. Se on julkaistu niin iOS:lle kuin PlayStation 4:lle ja tulee ensi vuonna vielä Switchille ja Xbox Onelle.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.