Lisää fanisuosikkeja Mortal Kombat X:n taistelijakaartiin – uusi brutaali traileri julki / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää fanisuosikkeja Mortal Kombat X:n taistelijakaartiin – uusi brutaali traileri julki

14.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

NetherRealm Studios jatkaa tasaista tapaansa paljastaa uusia hahmoja Mortal Kombat X:ää varten. Nyt pelistä on tuotu ulos tuore traileri, jossa vauhdissa nähdään ensimmäistä kertaa uuden sukupolven vermeissä tappelukonkarit Kitana ja Kung Lao.

Pelkästä viuhkaprinsessasta ja hattumunkista video ei kuitenkaan vain koostu. Sen sijaan pätkä toimii itse asiassa varsin hyvänä yleismuistutuksena siitä, mitä muita sankareita ja pahiksia Mortal Kombat X:ään on myös jo aiemmin julkistettu.

Kung Laosta ja Mortal Kombat X:stä yleisesti voi lukea lisää uudesta tammikuun Pelaaja-lehdestä. Peli julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle huhtikuun puolvälissä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näyttää ihan hyvältä, mutta mitä tapahtui väreille? Koskee myös jo edellistä peliä. Juu siis onhan värit siellä, mutta niin hirveän haaleita. Missä on Kitanan sininen, Scorpionin keltainen, Liu Kangin punainen jne?

Muutenkin kaipaisin sitten seuraavaan Mortal Kombatiin jo taas realistisemman näköisiä ihmisiä ja vähemmän mörköjä ja ylibulkattuja vartaloita, niinkun joka pelissä tätä nykyä. Sitten vielä noista kledjuista. Esim. tuolla Kitanalla on päällä jotain mitä kukaan ei oikeasti koskaan pukisi päälleen, jälleen kerran kaipaa sitä vähän realistisempaa lookkia ala legendaarinen MK2 ja myöhemmin MK Trilogy.

Vaikka suurin osa ihmisistä vihasi digitoituja hahmoja 16-bittisissä peleissä niin minulle ne oli juurikin tämän pelisarjan suola. Ne näytti oikeilta ihmisiltä ja se oli erittäin shokeeraavaa katsoa, kun niiltä löytiin päät irti. Nykyään ja jo pitkään ihmiset ei vaan ole näyttäneet ihmisiltä videopeleissä vaan ylibulkatuilta steroideissa olevilta Hulkeilta, myös naiset, kaikilla ilmapallotissit. Arkham sarjan Batman, sama homma. Realistinen Batman voisi vaihteeksi olla hieno. Tämä peli vielä menköön näin.

Hyviä hahmo designeja nykypeleissä. Delsin (Infamous: Second Son), Agibail (Infamous: First Light), Nathan (Uncharted), Lara, tosin haluan sen oikean Laran takasin, mutta tää uusi on realistinen (Tomb Raider), Big Boss (MGSV: GZ). Muutama mitä tuli ekana mieleen.

Nostoja