Huhtikuun indiehittien joukkoon kuulunut Katana Zero tarjoilee tätä nykyä enemmän pelattavaa kuin julkaisussaan.  Tämänviikkoisella sisältöpäivityksellä sivulta kuvattu palkkamurhaseikkailu on saanut pari uutta pelitilaa sekä lisää saavutuksia ja vilauksia, kuten mahdollisuuden silittää seikkailun varrella tavattavaa kissaa.

Uusista pelitiloista isoin on peruspelin läpäisystä avautuva Hard Mode, joka lisää haastetta pääseikkailuun useammillakin uudistuksilla. Tarjolla on muun muassa kokonaan uusia vihollistyyppejä. Kenttiä on myös muovattu uusiksi yhdessä pomojen sekä erilaisten haasteiden kera.

Kepeämmässä Speedrun-tilassa tarjolle saadaan tietysti paremmat työkalut pelin nopeampaan läpäisyyn. Tämä tehdään mahdolliseksi helpommilla skippausmahdollisuuksilla, statistiikoilla ja kellotusta ymmärtävillä autotallennuksilla.

Lisää silmaista sisältöä Katana Zeroon on luvassa vielä tulevaisuudessakin. Pelaajia pelillä onkin piisannut mukavasti, sillä vasta viikossa sen ilmoitettiin myyneen jo 100 000 kappaletta läpi pc:n ja Switchin.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa