Lisää ilmaista pelattavaa karanteeniin: nappaa Child of Light ja Drawful 2 ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää ilmaista pelattavaa karanteeniin: nappaa Child of Light ja Drawful 2 ilmaiseksi

23.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Child of Light, ilmainen, Jackbox Games, Ubisoft, Drawful 2,

Peliyhtiöt ovat jatkaneet ilmaisten pelien jakelemista piristääkseen kotiinsa jumiutuneiden pelaajien päivää. Jakoon ovat viimeisimpänä tupsahtaneet niin Ubisoftin kevytroolipeli Child of Light niin kuin Jackbox Games bilepeli Drawful 2.

Child of Lightia Ubisoft jakelee pc:lle Uplay-palvelunsa kautta maaliskuun 28. päivään asti. Drawful 2:n voi vuorostaan napata Steamista ja Apple TV:lle 11. huhtikuuta asti.

Peleistä Child of Light on puhdas yksinpeli, mutta Drawful 2:ta pelataan luonnollisesti joukolla. Peli on tavanomaisesti suunniteltu paikallisesti pelattaviin juhliin, mutta pelii tukee myös Steamin Play Together -ominaisuutta, joten piirtelemään pääsee kilpaa myös verkon ylitse.

Lähde: Ubisoft, Jackbox Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Child of Lightissä petyin siihen, ettei se ollutkaan tasohyppely mutta muuten peli yllätti positiivisesti monella osa-alueella ja ihan yleisestikin. Harmittavasti jatkoa ei taida olla tulossa ja se ubiart-pelimoottorikin on jäänyt ilmeisesti pois käytöstä. Ori-peleissä on vähän samanlainen graafinen tyyli muuten.

Nostoja