Lisää karttoja, pelitiloja ja yllätyksiä – Hitman 3 jatkuu ensi vuonna ja leviää laajemmin virtuaalitodellisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää karttoja, pelitiloja ja yllätyksiä – Hitman 3 jatkuu ensi vuonna ja leviää laajemmin virtuaalitodellisuuteen

22.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Hitman, Hitman 3, IO Interactive, Year Two, sisältö, 2022

IO Interactive ei ole aikeissa hylätä Hitman 3:a vielä ensi vuonnakaan. Tanskalaisstudio vahvistaa tuoreella videolla, että suunnitteilla on tuoretta sisältöä, johon lukeutuu mukaan niin uusia karttoja, pelitiloja, tarinankaaria kuin yllätyksiäkin, joiden perään yhteisö on kysellyt suuresti.

Kunnollinen paljastus uudelle Year Two -sisällölle on määrä antaa tammikuussa, mutta jo nyt videolla vilautellaan varovaisesti yhtä uudenlaista pelialuetta ja varmistetaan uusia ominaisuuksia. Näitä edustavat tammikuussa saapuva Elusive Target Arcade -tila ja pc-version virtuaalitodellisuustuki, joita seuraa jossain vaiheessa perässä vielä pc-versioon lisättävä säteenseuranta.

IO on kertonut samalla, että Hitman 3 on ollut tähän menestynein sarjan osa., joskaan ilman sen kummempia yksityiskohtia. Kaikkiaan viimeisin Hitman-trilogia on houkutellut puoleensa 50 miljoonaa pelaajaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.