Lisää kovan luokan strategiaa luvassa: Europa Universalis IV laajenee jälleen / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää kovan luokan strategiaa luvassa: Europa Universalis IV laajenee jälleen

26.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Paradox Interactive jatkaa viimeisimpien strategiapeliensä kiivasta laajentamista jälleen helmikuussa. Tulevan kuun aikana ruotsalaispelitalo on tällä kertaa tuomassa uuden lisäosan Europa Universalis IV:ään tuoreella El Dorado -sisältöpaketilla.

Merkittävin uusi El Doradon peliin tuoma lisä on tällä kertaa Nation Designeriksi kutsuttu työkalu. Sillä pelaajat voivat aiempaa vapaammin vaikuttaa aloitusvaltioonsa valitsemalla sen naapuriprovinssit ja pääkaupungin itse sekä muovaamalla käytössä olevaa kulttuuria ja johtajaa mieleisekseen. Toki uutta Etelä- ja Keski-Amerikkaan keskittyvääkin sisältöä myös tarjotaan esimerkiksi tuoreilla uskonnoilla ja rahakkailla tutkimusmatkoilla.

El Dorado on järjestyksessään viides lisäosa vuonna 2013 julkaistuun Europa Universalis IV:ään. Viimeisin julkaistiin lokakuun lopulla Art of War -paketilla.

Lähde: Europa Universalis IV (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Erinomainen peli ja mielenkiinnolla odottelen tätäkin laajennusta. Laajennuksia ja pienempiä DLC:tä kyllä riittääkin ihan kiitettävästi Paradox Development Studiosin peleissä. Mieluummin niin, kuin että julkaisisivat vuosittain uuden kokoversion sarjaan.

Paradox Development Studios on yksi niistä firmoista, joiden pelejä viitsii vielä täysihintaisina ostaa. PC:llä pelaaminen voi hyvin, mutta usein tuntuu että perinteisten PC-pelien suosio yskii. Taisi tosin CK2 rikkoa miljoonarajan hiljattain, mikä oli hienoa nähdä.

Hearts of Iron IV piakkoin (Q2).