Lisää makupaloja julki The Witcher 3:n seuraavasta laajennuksesta / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää makupaloja julki The Witcher 3:n seuraavasta laajennuksesta

15.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Lisää makupaloja julki The Witcher 3:n seuraavasta laajennuksesta

The Witcher 3: Wild Huntin tulevasta jättilaajennuksesta on nähty jälleen hieman lisää.

Mittavaa Blood and Wine -lisäosaa on varrottu pian puolisen vuotta, ja sitä kehittävä CD Projekt RED on nyt käynyt lepyttelemään kärsimättömiä faneja Twitterissä. Studio on nyt paljastanut lisäosan kansikuvan vähin äänin Twitterissä, ja vaikka taideteos ei kerrokaan juuri mitään laajennuksen sisällöstä, ovat vähäisetkin elonmerkit tervetulleita.

Muita reittejä verkkoon vuotanut ennakkotilauslehtinen vihjaa Blood and Winen fyysisen version sisältävän tervetulleita lisäherkkuja. Pelin edellisen Hearts of Stone -lisäosan tapaan uuden laajennuksen kylkiäisenä näyttäisi tulevan kaksi ihka oikeaa Gwent-korttipakkaa pelaajien kokoelmia täydentämään.

Uusimpien huhujen mukaan Blood and Wine ilmestyy kesäkuun alkupuolella, mutta CD Projekt RED ei ole itse kommentoinut mahdollista julkaisupäivävuotoa.

Lähde: The Witcher (Twitter), GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieno kansikuva ja vaikka korttien sisältyminen fyysiseen versioon ei ollut yllätys, niin mukava saada jonkinlaista varmistusta asiaan. Tilaukseen lähtee heti kun jostain vain saa tilattua. Odotus ei haittaa yhtään, sillä sen verran on pelattavaa jonossa ja tulossa, että ei kiirettä.