Lisää NES- ja SNES -retropelattavaa Switchille – mukana vuosiakymmeniä haudassa viettänyt Star Fox 2 / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää NES- ja SNES -retropelattavaa Switchille – mukana vuosiakymmeniä haudassa viettänyt Star Fox 2

5.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Star Fox 2, nintendo, Nintendo Switch Online, Super Punch-Out,

Nintendo Switch Online -palvelu saa lisää retropelattavaa 12. joulukuuta. Tarjontaan on luvassa lisäystä niin kahdella Nintendo Enterainment System -pelillä kuin neljällä Super Nintendo -nimikkeellä.

Uudet NES-pelit ovat Sunsoftin Journey to Silius ja SNK:n toimintaroolipeli Crystalis. SNES-tarjontaa piristetään vuorostaan Super Punch-Outilla, Breath of Fire II:lla, Kirby Super Starilla ja Star Fox 2:lla.

Jälkimmäiseksi mainittu on hyvin erityinen lisäys, sillä peli on julkaistu aiemmin kuluttajakäyttöön vain osana SNES Classic -minikonsolia. Peli kyllä kehitettiin käytännössä valmiiseen kuosiin 90-luvulla, mutta jäi lopulta prioriteettilistalla muun muassa lähestyvän Nintendo 64:n jalkoihin.

Koko Nintendo Switch Onlinen pelikattauksesta voi pysyä ajan tasalla Nintendon kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Elämäni suurin oston jälkeinen katumus on SNES Minin ostaminen järkyttävään ylihintaan Star Fox 2:n takia...149 euroa. Never again! Ketuttaa entisestään katsoa että nyt sitä voi pelata muutaman euron vuokralla.