Lisää Persona 5:tä tulossa? Atlus julkaisi kiusoitteluvideon "P5R" / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää Persona 5:tä tulossa? Atlus julkaisi kiusoitteluvideon "P5R"

31.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Atlus on ryhtynyt kiusoittelemaan jonkinlaisesta tulevasta Persona 5 -aiheisesta julkistuksesta. Yhtiö avasi Japanissa näin viikonloppuna sivuston P5R.jp, jonka sisuksista löytyy selvästi viimeisimpään Persona-sarjan pääosaan viittaava lyhyt videopätkä.

Sekä videon että sivuston mukaan lisää informaatiota olisi tulossa maaliskuussa 2019.

Todennäköisenä on pidetty, että tulossa olisi jonkinlainen sisällöllisesti laajennettu ja ehostetu versio Persona 5:stä. Vuonna 2017 Atlusin japanilaisilla sivuilla kiersi kysely, jossa udeltiin, mitä fanit haluaisivat nähdä seuraavaksi Persona-sarjan osalta. Persona 5:een liittyen vastausvaihtoehdoista löytyi niin tanssipeliä, taistelupeliä kuin myös laajennettu versio alkuperäisestä seikkailusta.

Atlusin vihjailut eivät ole tulleet täysin puun takaa. Yhtiö oli hankkinut P5R.jp-verkkotunnuksen haltuunsa jo viime vuoden huhtikuussa, ja sen taustalla huomattiin aktiivisuutta aiemmin tällä viikolla, kun Atlus alkoi siirtää sitä käyttöön omille palvelimilleen. Pelitalo on toiminut vastaavalla tavalla aiemminkin, kun se paljasti esimerkiksi Persona Q2:n osoitteessa PQ2.jp ja Persona 3- ja Persona 5 -tanssipelit osoitteessa Persona-Dance.jp. Pelien julkistus tapahtui viikon sisään siitä, kun domaineilla alettiin havaita uutta aktiivisuutta Atlusin päässä.

Atlusin tuore video sisältää PlayStation-brändäystä, joten odottaa sopinee, että mahdollinen P5R-peli olisi tulossa ainakin Sonyn alustoille. Spekulaatioita Persona 5:n mahdollisesta Switch-versiosta on ollut yhtälailla kuitenkin kovasti viime aikoina ilmassa. Paljon tuulta huhupurjeisiin saatiin alkukuusta, kun pelin päähenkilö Jokerin kerrottiin tekevän tuloaan Super Smash Bros. Ultimateen lisäsisältöhahmona.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Kiusaaminen ei oo kivaa :/ Alkaa kyllästyttää nämä yhtä tyhjän kanssa -videot.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus mantelirapu

Kiusaaminen ei oo kivaa :/ Alkaa kyllästyttää nämä yhtä tyhjän kanssa -videot.

Ei varsinkaan, jos kyseessä on vain joku Persona 5 Remastered Switchille tms. Sehän näistä mehusteluista on vienyt kaiken maun, kun se ei enää nykyään tarkoita mitään. Olipa julkistus sitten joku kämäinen mikromaksuilla kuorrutettu mobiilikikkare tai sama vanha peli uudelle laitteelle, niin kaikelle yritetään nyt saada hirvittävää nostetta päälle. Diablo Immortal varmaan kuitenkin paras esimerkki siitä miten liika hypetys paljastuksen merkittävyyteen nähden voi kääntyä itseään vastaan.

Nostoja