Lisää platinaa Steamiin! Resident Evil -isän Vanquish saapuu loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää platinaa Steamiin! Resident Evil -isän Vanquish saapuu loppukuusta

10.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

PlatinumGamesin räiskintäpeli Vanquish on saapumassa vihdoin pc:lle. Julkaisija Sega vahvisti asian nyt keskiviikkona kiusoiteltuaan asiasta pari viikkoa muun muassa Bayonettan hiljattaisen pc-julkaisun yhteydessä.

Myyntiin Vanquishin uusi versio saapuu Steamiin ja se on varustettu niin lukitsemattomalla ruudunpäivityksellä kuin 4K-tuella. Peliohjaintakaan ei tietysti tarvita, vaan mukaan luvataan täyttä hiiri- ja näppistukea.

Aiemmin Vanquish on ollut saatavilla vain Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Pelin ohjasi aikoinaan Resident Evil -luoja Shinji Mikami.

Virallisen julkaisunsa Vanquishin pc-versio saa 25. toukokuuta. Todennäköisesti Bayonettan tavoin pc-versiolle kertyy hintaa noin 20 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tämä on kyllä makia homma! Pääsee pelaileen 1440p 144Hz.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli testattua demoa aikoinaan ja oli mielestäni ihan ok kokemus. Ei kuitenkaan sellainen, että olisi kaupoille asti lähtenyt, joten peli on jäänyt kokematta. Mikäli tästä tulisi päivitetty versio myös konsoleille niin voisin harkita mutta en kyllä jaksa alkaa sitä alkuperäistä versiota ostamaan vaikka puoli-ilmaiseksi varmasti saisikin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Hanska

Tämä on kyllä makia homma! Pääsee pelaileen 1440p 144Hz.

Ellei ole lukittu 60 fps kuten Bayonetassa. Mutta enivei pääsee tätäkin vihdoin pelaamaan. 4K ja varmasti vakaalla 60 fps ja jos ei ole lukittu, niin harkitsen vakavasti 1440p 165 Hz kokemusta, voi olla aika vekkuli.

Edit: Eli jaksoin ihan katsoi tuon trailerin ja kyllä ne väitti, että olisi "unlocked framerate" ja luki se näköjään tuolla uutisessakin, jotenkin missasin taas. Se että tarkoittaako se sitä ihan oikeasti on eri asia.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Kyllä tuo varmaan ostoon lähtee, silloin aikanaan tuli pistettyä peli merkille, mutta kuitenkin unohdin sen ostaa. Tosin niin siinä usein käy, kun sinäkin vuonna tuli niin monta isompaa ja omalle kohdalle merkittävämpää julkaisua, että tämmöiset pienemmät hukkuvat joukkoon.

Hieno juttu, jos tässä versiossa saa sekä tuen korkeammalle resoluutiolle että lukitsemattomalle ruudunpäivitykselle. PlatinumGamesin track record kun on vähintäänkin heittelevä, mitä PC-versioihin tulee. Osa on hienoja portteja, jotka hyödyntävät alustan vahvuuksia hyvin, ja osa vastaavasti laiskoja 1080p + lukittu 60 fps kikkareita.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tähän saa muuten 25% alennuksen nyt jos omistaa Bayonettan Steamissa. Eli irtois 15 eurolla. Houkuttais kyllä, mutta haluan nähdä ensin analyysin portista, ei oikein uskalla ennakkotilata. Toki sen refundin saa jos paljastuu stinkeriksi, mutta sitä rahaa ei ihan helpolla saa takaisin pankkitilille Steamista vaikka sen refundin saisikin.

Nostoja