Lisää PS2-klassikoita Steamiin: muistatko vielä Disgaea 2:n? / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää PS2-klassikoita Steamiin: muistatko vielä Disgaea 2:n?

24.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nippon Ichi Software on vahvistanut, minkä PlayStation 2 -klassikkonsa se on tuomassa seuraavaksi Steamiin. Varsin luonnollisesti listassa on seuraavana vuorossa taktiikkaroolipeli Disgaea 2, jonka pc-käännös saadaan kehiin 30. tammikuuta.

Pelin Steam-sivun mukaan Disgaea 2:n pc-version pitäisi ainakin sisällöllisesti olla varsin täydellinen paketti. Mukaan siihen on ujutettu nimittäin niin kaikki sen alkuperäinen sisältö, kuten myös PSP:llä nähdyn Disgaea 2: Dark Hero Daysin ylimääräiset herkut.

Jo aiemmin Nippon Ichilta on saatu PlayStation 2:lta Steamiin myös sekä ensimmäinen Disgaea-peli että myös Phantom Brave. Alunperin vuonna 2006 julkaistu Disgaea 2 on kolmikosta nuorin, sillä alkuperäinen Disgaea debytoi tietysti jo vuonna 2003 ja Phantom Brave vastaavasti vuonna 2004.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ensimmäisellä pelillä oli hyvin paljon ongelmia kun julkaisivat steamissa. Näyttäisi kuitenkin siltä että peliä itsessään on päivitetty jonka lisäksi Kaldaien on tehnyt tosi paljon hommia Pretty Prinny modin kanssa.

Alussa meinaan peli saattoi priorisoida esim. webbikameran ohjaimena, pyörittää valikoita loputtomasti steam ohjaimella ja näyttää vain numeronappeja xbox ohjaimella pelatessa, jonka lisäksi grafiikat olivat lukittu 720p resoluutiolle ja monilla oli tonneittain ruudunpäivitys- sekä grafiikkaongelmia.