Lisää roolipeliklassikoita Eurooppaan – Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää roolipeliklassikoita Eurooppaan – Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered julkistettiin

31.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Romancing SaGa: Minstrel Song, Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered, Romancing SaGa, Minstrel Song, square, squea enix, remaster, JRPG,

Romancing SaGa: Minstrel Song on seuraava remasterointikäsittelyn saava Square Enixin roolipeliklassikko.

Minstrel Song on alkujaan PlayStation 2:lta tuttu vuoden 2005 uusioversio ensimmäisestä Romancing SaGa -pelistä, joka puolestaan näki päivänvalon Super Famicomilla vuonna 1992. PS2-versio sai aikoinaan julkaisun jo Pohjois-Amerikassa, mutta remasterointikäsittelyn myötä Minstrel Song tekee viimein myös debyyttinsä Euroopassa.

Uusina asioina remasterilta sopii odottaa niin terävöitettyä grafiikkaa, pelillisiä viilauksia kuin myös kokonaan uusia pelielementtejä. Varsinainen seikkailu tarjoaa seurattavaksi kahdeksan päähenkilöä, joilla kuillakin oma tarinansa ja vaikutuksensa pelin maailmaan.

Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered julkaistaan talven aikana PS5:lle, PS4:lle, Switchille, pc:lle sekä Android- ja iOS-laitteille.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Vähän yllättävää että hyppäsivät SaGa Frontier 2:n ja Unlimited SaGan ylitse (vaikka nekin varmasti saavat remasterinsa myöhemmin), mutta kelpaa, sillä Minstrel Song on pelaamistani sarjan peleistä ehdottomasti paras ja samalla yksi suosikkiropeistani PS2-aikakaudelta. Mahtavaa, että SaGa-sarja elää jonkinmoista uutta kulta-aikaansa (hyvin tehtyjen) remasterien kuin uusienkin pelien myötä.