Lisää suomalaista fantsua maailmaan: Trine 3 sai ilmaisen kentän ja rantautui Linuxille / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää suomalaista fantsua maailmaan: Trine 3 sai ilmaisen kentän ja rantautui Linuxille

8.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Helsinkiläinen pelistudio Frozenbyte on julkaissut kuluvalla viikolla tuoreen päivityksen Trine 3: The Artifacts of Poweriin. Lisää pelattavaa kaipaaville kyseessä voi olla erityisesti varsin mielekäs ilmestys, sillä päivityksen myötä peli on saanut ilmaiseksi kokonaan uuden kentän koettavaksi.

Pientä hienosäätöä Trine 3 on toki saanut myös samalla päivityksen myötä. Pelin Lost Pages -kenttäkokonaisuus on varustettu nyt nimittäin tarkastuspisteillä ja samalla huijauksen mahdollistanut bugi koskien velhohahmon laatikoita on korjattu. Myös pieniä lisäoptimointeja ja vastaavia on lisäksi tehty pelin toiminnan sujuvoittamiseksi.

Listan kaikista päivityksen lisistä voi lueskella läpi Frozenbyten blogista.

Päivityksen saapumisen ohella Trine 3 on nyt myös tuotu pelattavaksi Linux-koneille. Jo aiemmin peliä on voinut pelailla Windowsia käyttäen ja kunnollinen Mac-versiokin on työn alla, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä suurempaa Frozenbyte on suunnitellut tekevänsä lähitulevaisuudessa. Liekö pelillä esimerkiksi minkälaiset mahdollisuudet rantautua vielä konsoleille viime kesän sisältökritiikin jälkeen?

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Jee! Just kun asensin Linuxin omalle koneelle, toivottavasti bugitkin on saatu korjattua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Trine on kyllä sellainen peli, että ohjaus toimii parhaiten hiirellä. Tämä on helppo myöntää vaikka konsolipelle olenkin. Erityisesti velholla kikkaillessa tulee hiirtä ikävä.

Ja kyllä, haluan tämän konsolille! Saadaan taas kiroilla kavereiden kanssa peli läpi. Ihanan saatanallista kaaosta ja kämmimistä luvassa!

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Luultavasti tulee konsoleille Enhanced Edition -tyyliin. Tai mikäli tulee joku Expansion Pack, niin sitten sen kanssa.

Käyttäjän v1gor kuva
v1gor

Linux on nykyään varteenotettava pelialusta. Steam ja Valve (Gabe Newell) muuttivat kaiken.

Nostoja