Lisää taktista roolipelattavaa pc:lle – PlayStationeilta tuttu Utawarerumono-sarja suuntaa Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää taktista roolipelattavaa pc:lle – PlayStationeilta tuttu Utawarerumono-sarja suuntaa Steamiin

6.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Utawarerumono, Mask of Deception, Mask of Truth, Prelude to the Fallen, srpg, JRPG, rpg, visual novel, 23. tammikuuta, Steam

Taktiikkaroolipelisarja Utawarerumono tekee paluuta pc:lle. Vielä tammikuun 23. päivä Steamissa nähdään niin Utawarerumono: Mask of Deception kuin Utawarerumono: Mask of Truth, jotka ovat aiemmin tarinoineet vain osana PlayStation 4:n, PlayStation 3:n ja Vitan pelitarjontaa.

PlayStation 4.lle ja Vitalle lännessä yhä matkaa tekevä Utawarerumono: Prelude to the Fallen on sekin samalla vahvistunut Steamiin. Minkäänlaista julkaisuajankohtaa sille ei ole kuitenkaan vielä annettu. Peli on uusioversio alkujaan vuonna 2002 vain Japanissa nähdystä aivan ensimmäisestä Utawarerumono-seikkailusta, joka tehtiin ensiksi juurikin pc:lle.

Steam-versioiden julkaisu näyttäisi tapahtuvan DMM Gamesin ja ShiraVN:n yhteistyönä, kun taas konsoleilla Mask of Deception ja Truth tuotiin länteen Atlusin, Segan ja Deep Silverin voimin. Prelude to the Fallenin PlayStation-versiot tuo vuorostaan markkinoille NIS America. Pelit on kehittänyt Aquaplus.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja