Lisää The Walking Deadia luvassa ennen pelin kolmatta kautta / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää The Walking Deadia luvassa ennen pelin kolmatta kautta

22.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
12
Lisää The Walking Deadia luvassa ennen pelin kolmatta kautta

Telltale Gamesin The Walking Dead -episodipelin kolmas kausi häämöttää vielä kaukana horisontissa, mutta studiolla on takataskussaan muita yllätyksiä sarjan faneille.

Austinissa järjestetyssä SXSW-tapahtumassa Telltale Games kertoi The Walking Deadin seuraavan kauden olevan vielä pahasti kesken, mutta studion tiedotuspomo Job Stauffer vinkkasi pelaajien saavan hyviä uutisia lähitulevaisuudessa. Stauffer ei kuitenkaan kertonut, minkälaista materiaalia Telltalelta uskaltaa odottaa.

The Walking Deadia saatetaan mahdollisesti nähdä lisää pian. Internet päätelköön, mitä sillä tarkoitan, Stauffer vitsaili.

Jonkinmoinen lisäsisältöpaketti saattaakin olla paikallaan ennen uutta kautta: myös The Walking Deadin ensimmäisen ja toisen kauden välissä julkaistiin 400 Days -lisäjakso, joka yhdisti kaudet toisiinsa tarinallisesti. 

Telltale Gamesilla on tällä hetkellä useampi rauta tulessa The Walking Deadin lisäksi. Tällä hetkellä kesken olevien Game of Thronesin ja Tales from the Borderlandsin ohella studio työstää tarinavetoista Minecraft: Story Mode -seikkailua, jonka ensimmäisen jakson pitäisi valmistua vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisivat ihan ensiksi pistää peliensä optimoinnit ja/tai pelimoottorin uusiksi. On ihan kauheaa nykimistä ja pätkimistä edelleen ja sujuvasta pelaamisesta kaukana. Toki varmasti pc:llä (ja varmaan uusilla konsoleilla) pelittää kun on rautaakin alla enemmän mutta vanhemmilla konsoleilla tuntuu natisevan liitoksistaan. Ja nimenomaan ongelma on pelissä eikä vehkeissä, ei noissa grafiikka sellaista ole että nykiä tarvitsisi.

Siitäkin voisi avautua, kuinka kauan menee aina jaksojen välissä, mutta enpä jaksa kun on tullut tavaksi ostaa nämä vasta sitten alennuksesta kerralla.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä zappah

Toki varmasti pc:llä (ja varmaan uusilla konsoleilla) pelittää kun on rautaakin alla enemmän

Ei pelitä. Ihan samanlaista paskaa se on niilläkin. Tai ainakin PC:llä. Ei mitenkään hyväksyttävää noin yksinkertaiselta ja rumalta peliltä.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Perhana. Olin täysin unohtanu ton 400 Days -lisärin! Pitäisköhän pelata eka kausi ensin uudestaan? Vasta pelasin kakkos kauden, joten se on tuoreessa muistissa.

Käyttäjän Support Kai kuva
Support Kai

vois ostaa nää kaikki uudestaa ps4lle omistin ne xbox 360lle katsotaa sit ku season 3 kakki episodet on tullu

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Mavors

Lainaus käyttäjältä zappahToki varmasti pc:llä (ja varmaan uusilla konsoleilla) pelittää kun on rautaakin alla enemmän

Ei pelitä. Ihan samanlaista paskaa se on niilläkin. Tai ainakin PC:llä. Ei mitenkään hyväksyttävää noin yksinkertaiselta ja rumalta peliltä.

Sitte sulla on todella huono kone -.- ite pelasi 4k resolla 60fps kaikki asetukset tapissa..

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kelpaa kyllä lisäsisältö, mutta kuten sanottua niin voisivat kyllä rahaa käyttää parempaan pelimoottoriin.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Pelimoottorissa ei ole mitään vikaa. Toimii hyvin. Just sopivasti läpäisin iltapäivästä toisen kauden. Hyviä pelejä nämä Walking deadit, mutta nämä on aika läpihuutojuttuja, koska peleissä ei ole minkäänlaisia puzzleja. Näyttää vieläpä siltä että samaan suuntaan on muutkin Telltalen pelit menossa. Monkey islandissa ja Back to the futuressa sai oikeasti käyttää päätään. Kunpa vaan saataisiin Walking deadin kolmanteen kauteen yhdistettyä vielä hyviä puzzleja loistavaan tarinankerrontaan, niin hyvä tulisi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Gta IV

Sitte sulla on todella huono kone -.- ite pelasi 4k resolla 60fps kaikki asetukset tapissa..

Otetaan taas autovertaus: eli koska jollakin on maasturi niin tiet voivat olla täynnä reikiä? Suomennetaan vielä varmuuden vuoksi: se, että tehoilla saa asian "korjattua" ei muuta pelimoottorin/pelin optimointiongelmia mihinkään. Typerä ajattelutapa että otetaan paskaa vastaan kun itsellä on vielä kulhossa tilaa sille eikä vielä pursuile yli.

Tosin sinulla taisikin olla vain halu leveillä koneellasi ja täten koko pointti meni ohi.

Lainaus käyttäjältä hell_patrol

Pelimoottorissa ei ole mitään vikaa. Toimii hyvin.

Kyllähän se sen verran toimii että pelit pelailee mutta ei siitä kauheasti kyllä sen osalta nauti. En ymmärrä miten, kuten jo sanottu, tämän tasoisilla visuaaleilla voi saada edes pelin nykimään. Eli optimointi on todella perseestä. Saatu sen verran ilmeisesti toimimaan että toimii ja se siitä sitten.

Ja ettei pointti menisi vielä enemmän ohi: pelit itsessään hyvää viihdettä.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Komppaan täysin zappahia tässä asiassa: GOT:ia pelatessa ei voi kuin ihmetellä, miten peli voikin nykiä niin pahasti. Ja kyse ei todellakaan pitäisi olla siitä, että audiovisuaalinen ilotulitus saa PS3:n huutamaan hoosiannaa! Jos vertaa esim. siihen, mitä Wii sai irti Super Mario Galaxyyn, niin jossain muussa sen vian täytyy olla kuin pelkästään laitteen tehoissa...

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Paskahan se engine on ja se myös varmasti Telltalellakin tiedetään, mutta ovat varmaan laskeneet että on tuottavampaa pukata ulos uusia pelejä kuin työstää uutta pelimoottoria.