Lisää Tomb Raideria ja rytmiväkivaltaa – tammikuu tuo uutta Pro-pelattavaa Stadialle / Uutiset / pelaaja.fi

Lisää Tomb Raideria ja rytmiväkivaltaa – tammikuu tuo uutta Pro-pelattavaa Stadialle

27.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Stadia, Google, Google Stadia, Rise of the Tomb Raider, Thumper,

Google on vahvistanut seuraavat kaksi peliä, jotka se tarjoaa ilman lisäveloitusta Stadia-pelipalvelunsa Pro-jäsenille. Heti vuoden vaihtuessa koettavaksi saapuvat niin Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration kuin rytmipeli Thumper.

Samalla Pro-jäsenille joulukuusta asti tarjolla ollut Tomb Raider: Definitive Edition poistuu Pro-valikoimista.. Mikäli pelin ehtii kuitenkin lisätä kirjastoonsa ennen sen katoamista, voi sen pelaamista jatkaa niin kauan, kunhan hallussa on vain voimassa oleva Pro-jäsenyys.

Muut Pro-pelaajille tällä hetkellä tarjotut pelit ovat Destiny 2: The Collection, Farming Simulator 19: Platinum Edition sekä Samurai Shodown.

Lähde: Google

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ennen joulua minusta olisi tullut Stadian tilaaja ainakin joksikin aikaa, mutta ilmeisesti tällä hetkellä liittyminen vaatii Premiere Editionin ostamisen (sis. Stadia-ohjaimen ja Chromecastin).

Eli vapautuminen laitteiden kahleista vaatii, että ostat kumminkin kasan muoviroskaa Googlelta? Niin typerää, että pisti ihan vihaksi. En ihmettele, miksi Googlen itse launchaamat palvelut jää aina käytännössä lähtökuoppiin, jos järjenjuoksu on puljussa tätä tasoa.

Mitäs sitten, jos Stadia ei miellytäkään laadullisesti? Muoviroska takaisin pakettiin ja takaisin Googlelle? Ihan järkyttävä hässäkkä striimaupalvelun testaamisen takia, vaikka palvelun pitäisi mainospuheiden mukaan toimia missä tahansa pc:ssä Chrome-selaimen kautta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ja yksin jo se, että selaimen pitää olla se Googlen selain on kasa haisevaa paskaa.

Käyttäjän saapas95 kuva
saapas95

Tää Stadia sopis hyvin Silicon Valley sarjaan , käänteet on melko koomisia . Jo lanseeraus oli epäilyttävä kun lupailtiin heti 8K : ta tulevaisuudessa vaikkei ollut paljoa näyttöä edes Full Hd suorituskyvystä .