Lisäautoja jo ensimmäisenä päivänä – Ridge Racer Unbounded Day One Edition julkistettu

Suomalainen Ridge Racer Unbounded on saatavilla julkaisupäivänään myös Day One Editionin muodossa. Normaalin pelin hintainen paketti tuo mukanaan peruspelin lisäksi kolme uutta autoa sekä viisi eri maalipintaa.

8.2.2012 10:25

Namco Bandain Euroopan osasto on ilmoittanut tuovansa suomalaisesta Rigde Racer Unbounded -pelistä kauppoihin myös niin sanotun Day One Editionin.

Julkaisupäivänä yhdessä normaalin version kanssa tuleva versio on peruspelin hintainen, mutta sisällöltään kuitenkin hieman poikkeavampi. Pelkän pelin lisäksi pakettiin on ahdettu mukaan kolme erilaista lisäautoa sekä viisi uutta maalipintaa.

Lisäautot ovat 60-luvun menopelien inspiroima The Road Wolf, The Ghoster -coupé sekä punertava urheiluauto The Immortal. Maalipintojen kautta pelaajat voivat vastaavasti tunnustaa faniuttaan niin Pac-Manille, Galagalle, Tekkenille, Soul Caliburille kuin myös Ace Combatillekin.

Ridge Racer Unbounded saapuu Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle sekä pc:lle 30. maaliskuuta. Pelin on kehittänyt Flatout-sarjaa aiemmin työstänyt helsinkiläinen Bugbear.

Ohessa tuore katsaus pelin kulissien taakse.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa