Lisälaitevalmistajien suurnimi Mad Catz ajautui konkurssiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lisälaitevalmistajien suurnimi Mad Catz ajautui konkurssiin

1.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Lisälaitevalmistaja Mad Catz on hakeutunut konkurssiin. Yhtiö ilmoitti asiasta perjantaina virallisella tiedotteella, jolla se vahvisti myös firman johtajien irtisanoutuneen 30. maaliskuuta.

Viimeisen vuoden aikana Mad Catz on yrittänyt virkistää toimintaansa uudelleenjärjestelyillä, joiden myötä se päätyi irtisanomaan merkittävän osan työvoimastaan. Uudelleenjärjestelyihin johti muun muassa sen hoitama Rock Band 4:n julkaisu, jonka suhteen varsinkin soittimien myynti tuntui jääneen pettymykseksi.

Rock Band -kehittäjä Harmonix ei sekään viimeisen vuoden aikana elänyt täysin ruusuisesti. Vasta aiemmin tällä viikolla studio tiedotti, että se on joutunut leikkaamaan 17 työpaikkaa.

Mad Catzin historia yltää aina 80-luvun puolelle. Soitinohjainten lisäksi se on viimeisimpänä tullut tunnetuksi myös varsinkin arcade-tikuistaan, mutta onpa sen katalogeista löytynyt myös ihan perinteisempiäkin ohjaimia, muistikortteja, hiiriä, näppäimistöjä ja kuulokkeita.

Lähde: Mad Catz, Gamasutra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Luulivatko ne oikeasti että ihmiset olisi taas kiinostunu muka Rock Band peleistä kun vuosia aikasemmin myynnit tippui kuin lehmän häntä

Käyttäjän Fortzon kuva
Fortzon

Tämä oli tiedossa, kun nykin pörssistä tuli poistovaroitus.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Aika kovat ajat pelialalla. Kuka olis uskonut. Onneks kaapit on täynnä retrou

Käyttäjän HarttZa kuva
HarttZa

Ite en koskaa ostanut tuon lafkan roskaa :D parempia valmistajia ollut aina tarjolla